![]() |
Re: Achizitionez laptopuri defecte,incomplete sau functionale
Vand Laptop Gericom, Pentium 4, placa video Nvidia 32, rami 256, procesor 2.4 , hard 40 , incarcator, Pret 350 euro negociabil
|
astept oferte
|
te intereseaza oferta mea de mai sus ?
|
dak te intereseaza asa ceva
http://www.emag.ro/notebook_laptop/n...NBKDLLI1500008 la 480 euro usor negociabil |
nu ma avantajeaza ....oricum va multumesc ... deocamdata astept si alte oferte
|
Quote:
PS Ne-am intalnit intr-o seara la fabrica de paine Vitan, eu cu Astra Caravan argintie tu cu loganul bej |
da imi aduc aminte insa din pacate nu sunt interesat
|
Vand laptop Acer aspire 1304xc, are neonul de la display ars, in rest functioneaza perfect, pe orice monitor extern
procesor amd 1800+ 256 ram 20 giga hdd flopy dvd/cd writer display 14.5" 2xUSB lan modem video 16 mega daca imi mai amintesc ce mai are, o sa postez sau cumpar neon pentru acest tip de laptop sau il dau la schimb cu un dvd multimedia auto(tv, usb, 4" display) id messenger: dydysoft Bafta |
dydysoft am neon daca esti interesat....numai ca eu sunt din bucuresti
in rest ramane valabil acest anuntz |
Am un Sony Vaio VGN-FZ11M -intel core 2 duo 1.80 GHz , 2GB/Go DDR2 , 120 GB , ecran de 15.4 ,DVD-rw , placa video NVIDIA Geforce 8400M GT GPU , windows vista home premium . Pret 35 milioane lei vechi . astept raspuns
|
aurE90 nu ma interesaza oferta ta......mai astept si altele
|
Un HP nx 7010 placa de baza defecta
1.5 procesorul intel centrino 512 ddr hdd 40 jg 64 video dedicata nu on board dvdrw firewall, infrarosu, blototh, whirless card reader 600 de lei daca esti interet lasa-mi mesaj privat |
sal un fujitsu-siemens amilo l 6825(pt a vedea configuratia dai un search pe google) cu mentiunea ca are dvd rw in loc de cd perfect functional si cu geanta travel singurul defect este ca bateria nu mai tine mai mult de o jumate de ora incarcator original la 1100ron. astept un raspuns ms
|
am un dell inspiron 1501 de vanzare
Procesor AMD Turion 64 X2 1,6 Diagonala LCD (inch): 15.4 Rezolutia optima (pixeli): 1280 x 800 Chipset video: ATI Mobility Radeon X1150 Tip memorie video: Shared Capacitate memorie video (MB): 256 Mb Hyper Memory Memorie Ram 1X 2 GB DDR2 667 Mhz HDD - 120 GB Unitati citire/scriere: DVD+/-RW Drive Audio: High Definition Audio Porturi: 1 x VGA 4 x USB 2.0 1 x Microfon 1 x RJ 45 1 x Casti 1 x RJ 11 Retea: 10/100 Cablu Wireless 802.11 a/b/g Modem: 56K Card Reader pret 1350 lei neg |
astept oferte
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:55. |
- Copyright 2026 4Tuning