![]() |
\"magik muzik\"
jentzile seamana cu 1000 Miglia Revenge II nu cu Alessio... le-am comfundat.. :oops:
house, techno, trance, rave rullz mai mere hip-hop... shi r&b.... :twisted: |
Re: \"magik muzik\"
Quote:
|
1000 miglia
mishto action... ii ala in 5 spitze duble fiecare nuh?
|
Re: 1000 miglia
Quote:
|
la voi in canada nu sunt mashini modificate la vrajeala.?.. gen daciile mnoastre tip OZN :lol:
|
Quote:
dar sunt 2 feluri.....unele care propietarii le fac la vrajeala, ca o gluma si unele care propietarii se \"modifica\" in mintea lor serious, dar iese o porcarie........uite un exemplu acesta e un Hyundai Accent(care e considerata jeg aici) cu eleron de avion si multe aptipiulduri puse alandala in spate langa stopuri, si care are jenti doar in spate....... http://www.imagestation.com/picture/...c/fc422e5a.jpg Mai caut pe montrealracing cateva poze cu masini batjocorite si le postez |
OZN
https://www.4tuning.ro/new/albums/album01/aaj.jpg
bineintzels ca se poate shi mai rau.. leduri, beculetze.... semde de nike pe luneta.... jentzi intoarse... semde de BMW sau renault... chiar ieri am vazt la un vecin pe langa sutele de mi de abtzibilduri din piatza shi antena cu ou kinder in varf are pe volan langa sigla de dacia una de opel... :evil: that shit sux! |
Re: OZN
Quote:
da, si aici astea cu aptipilde si beculete si leduri sunt batjocorite de ceilalti aici pe Honda vezi aptipilde false si multe, de gen V-tech power, powered by mugen, mugen power, v-tech type-R, accord type-r.........se vezi pe honde care saracele n-au vazut ele piese Mugen sau motor de Type_r in viata vietilor :) |
o sa fac un thread unde o sa pun poze cu tot felu de masini d'astea :lol:
|
LEGAL RACING
Sper sa-mi pot duce Nexia(cielo-ul) la Timisoara sa particip cu el acolo pe 27.09.2003 de la 19 in nocturna pe o superpista. |
Quote:
bleah :evil: |
|
Nu s-a cam deviat de la subiect?:D
|
si eu am aceasi parere
|
mashina mea...
ba da... da ar fi pacat sa le shterg... ok... sa revenim al amshinile noatre...
yo saptamana asta nu am ami facut niumic la oltcit ca nu au fost bani.... fuuuuuuuuuuck it! :evil: lunui sper sa avems hi sa il terminmam odat' ca nu ami am rabdare... :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:29. |
- Copyright 2026 4Tuning