![]() |
Re: mba_3ds max8
modelul arata bine pana acum, ar mai fi niste mici chestii, barele de protectie sa le faci mai subtiri ca-s prea groase, mai lipsesc stergatoarele, si rotile nu prea sunt autentice, adik cele "stock" arata altfel.
Dupa aia sa vedem materialele.Spor |
da stergatoare chiar am uitat:d:d....as mai putea facea cateva chestii davreau sa ma apuc d urmatoarea....cred k dacia (da inca nu mam hotarat 1300 1310 sau sportu).....cu materialele...inca mie destul d greu cu vray ...am facut vopseaua si cromu si parbrizu...si cam atata....inca cateva zile si vor veni si pozele..
si o intrebare: cum fac sami apara hdri-u in "perspective"....il pun si la enviormentu de la vray si la cel de la 3d max....(ala d sub render) :D ??? sper k ati priceput |
Intrii pe perspective te duci sus la "Views" si intrii pe viewport settings si acolo bifezi casuta cu "use env background" dak ai o poza pe enviroment, dupa care dai "ok" si te duci la Perspective dai click dreapta pe scris dupa care click pe "show background"
|
1 Attachment(s)
intrebare :d : masina cum o aranjez o invart impreuna cu hdri..cu rotateu de la perspective ....sau imi aleg un loc din hdri si invart masina sa se potriveasca??? sper k pricepeti.....
in rest cam asa o sa arate....faru nu prea imi place si iluminatu....-->> |
pai de obicei hrdi-ul se roteste odata cu masina, poti sa misti numai hdri-ul din material editor,adik dai drag la Hdri din enviroment in mat editor, sau poti roti masina.Masina fa-o putin mai mare si mai baga o sursa de lumina,un direct light, ceva . Cred ca ar trebui sa-ti iasa
|
1 Attachment(s)
thx sleepy...
in environmentu asta o sa randez primele poze ...asta ar fii prima restul maine k vad k merge destul d repede (aprox 30 min) ..sper k arata bine -->> |
4 Attachment(s)
sorry de intarziere am fost plecat...
cam astea ar fii pozele cu 356-u ...sper sa va placa next project: vreau sa fac 1300 dar mai reala ....mai intai stock si pe urma o varianta tuned.... |
2 Attachment(s)
primele randari cu dacia....nu mam miscat prea bine da deocamdata imi place:D -->>
|
intr-adevar arata faorte bine pana acu :) bafta cu proiectu ;)
|
2 Attachment(s)
upgrade -->>
|
3 Attachment(s)
more of it....acuma fac grila si farurile...-->>
|
lovely :) multa bafta :)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
thx...am mai facut un pic....da nu prea sunt multumit de far da deocamdata asa ramane....-->>
|
bravo ma... e super tare... as vrea sa stiu si eu sa manuiesc programele astea 3d... dak lenea r produce curent electric as lumina orasul...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:32. |
- Copyright 2026 4Tuning