Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Cand?! (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/45889-a.html)

randomm 16-07-07 00:33

Re: Cand?!

Quote:

Originally Posted by HOT (Post 998223)
Am vorbit cu CRYss sa imi trimita pe mess.formularele pentru cererile de la politie si la primarie dar nu l-am mai vazut in week asta pe mess,daca reusesti sa vb cu el te rog sa ii amintesti.
Cu stima.

De partea cu aprobarile de la politie si tot restul, pentru Iasi s-a ocupat ZYZ si Slip, deci ei ar trebui sa aiba ce e nevoie. Voi vorbi maine cu el si o sa va spun ce s-a rezolvat.

HOT 17-07-07 23:05

Quote:

Originally Posted by randomm (Post 999431)
De partea cu aprobarile de la politie si tot restul, pentru Iasi s-a ocupat ZYZ si Slip, deci ei ar trebui sa aiba ce e nevoie. Voi vorbi maine cu el si o sa va spun ce s-a rezolvat.

Pai te rog sa imi trimit pe mail la [email protected] formularele pe care trebuie sa le completam la politie si la primarie.
Cu stima.

maD_angel 18-07-07 19:03

Stop vot !!!:lol: Intalnirea ramane pe 26 august...cum HOT v'a primi emailu' vom merge dupa aprobari.Deci.... puteti anunta parintii,fratii,prietenii si vecinii ca pe 26 august v'a fi Mega Intalnire la Botosani ;)

BT 81 SIM 19-07-07 20:39

sper sa iasa ceva frumos

siminelsimi 23-07-07 14:07

Locatie? Ramane parcarea de la Altex ??

maD_angel 24-07-07 17:40

Quote:

Originally Posted by siminelsimi (Post 1010303)
Locatie? Ramane parcarea de la Altex ??

Da simi, locatia ramane parcarea de la Altex... Azi am fost cu HOT la Primarie, ne'au cam frecat dintr'o parte in alta, dar asta este.... Mai trebuie dat cateva telefoane si obtinem aprobarile. S'ar putea sa ne ceara bani pentru a inchiria parcarea asta daca nu e concesionata... Mai multe va poate spune HOT. Alte intrebari/ propuneri ???

Ali_ump 24-07-07 18:34

Quote:

Originally Posted by maD_angel (Post 1011810)
Da simi, locatia ramane parcarea de la Altex... Azi am fost cu HOT la Primarie, ne'au cam frecat dintr'o parte in alta, dar asta este.... Mai trebuie dat cateva telefoane si obtinem aprobarile. S'ar putea sa ne ceara bani pentru a inchiria parcarea asta daca nu e concesionata... Mai multe va poate spune HOT. Alte intrebari/ propuneri ???

Spor la aprobari ..si vedeti ca parcarea o sa va caoste cam mult in cazu in care o sa va ceara bani.

golf II 24-07-07 18:51

si suceava o sa fie alaturi de voi... Bafta!!!

Yonut21 24-07-07 21:22

Felicitari pentru initiativa.
Daca va pot ajuta cu ceva, lasati de stiut :)
Toate cele bune.

maD_angel 24-07-07 23:30

Fara HOT nu m'as fi descurcat asta trebuie sa stie toata lumea si pot sa le multumesc inca de pe acu celor ce ma sustin.... ce sa zic Yonut21, nu prea ai cu ce sa ne ajuti doar daca ai tu pile pe la primarie :))) in rest nu ai cu ce sa ne ajuti pana dupa aprobari. Multumim si oraselor ce ne sustin !!! Bafta!!!

oliver 26-07-07 02:35

propunere .. sa se faca o coloana oficiala prin oras aia e ***ere tare :D :X bineinteles cu politia in fata :D

maD_angel 26-07-07 14:00

Quote:

Originally Posted by oliver (Post 1014695)
propunere .. sa se faca o coloana oficiala prin oras aia e ***ere tare :D :X bineinteles cu politia in fata :D

Asta e de mult planificata...:lol: Altceva??!:rolleyes2

oliver 27-07-07 03:16

o decapotabila in fata cu niste fete goale si muzica tare :))... glumesc ... mah da o sa fie si intreceri pe bulevard ? ca sunt si multe motoare .. ar putea iesi ca la suceava ca avem bulevard nou noutz cu sant pe langa ..

maf 27-07-07 03:33

dada =)) sigur opreste circulatia pt asa cv......... tu nu ai altceva ce face decat sa postezi la ora asta? :))

maD_angel 27-07-07 12:17

Quote:

Originally Posted by oliver (Post 1016414)
o decapotabila in fata cu niste fete goale si muzica tare :))... glumesc ... mah da o sa fie si intreceri pe bulevard ? ca sunt si multe motoare .. ar putea iesi ca la suceava ca avem bulevard nou noutz cu sant pe langa ..

Asta'i tare....noi ne chinuim sa obtinem aprobari pt a ne aduna si noi linistiti in parcarea aia:twisted: si tu vrei curse...:shock: .Poate cu urmatoarea ocazie o sa organizezi tu ...ce vrei. :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 16:05.

- Copyright 2026 4Tuning