![]() |
Re: e30 325 ix-coupe
stiu masina de ceva vreme..inainte sa se apuce de ea si am avut norocul sa o vad si dupa reconditionare si tin sa mentionez ca a iesit superb..atat design cu barile alese cat si vopseaua!sa o stapanesti sanatos!bafta..
|
...vezi ca rautaciosi nu prea sunt p-aci...poate tu un picut ca nu prea ai chef sa ne zici de sevice-ul la care l-ai facut. Sa stii ca nu pierzi nimic...ai doar de castigat...vor fi mai multi ursuleti frumosi la tot felu de intalniri si parade...doar al tau IX bineintzeles ;-)
...asa ca ajuta-ne un pic cu coordonatele service-ului, nr de telefon tinichigiu, locatia si ceva preturi la vopsitorie (tinichigerie+vopsea+mana de lucru vopsitorie)...hai, ca ramanem datori...:-)...apropo, au cuptor? multam. Andrei |
Quote:
masina nu a fost in service,tinichighiul are atelierul undeva pe la aparatorii patriei si se numeste Miu. Din pacate nu gasesc numarul lui ptr ca am schimbat telefonul .cine are nevoie sa imi dea P.M. si il ajut cu mare placere sa ajunga la el. Pe partea de vopsitorie nu ma bag sa recomand omu desi este foarte meserias si acesta, insa nu foarte serios si am avut ceva de furca cu el,pur si simplu nu il pot recomanda. tinichigeria a fost 550 de euro mana de lucru fara materiale(sprayurile cu zinc si antifon) iar vopsitoria 700 euro cu tot cu vopsea si materiale. |
Ceva poze cu masina dupa reconditionare?? Sa se bucure si ochiu nostru:D
|
4 Attachment(s)
Drumul spre cuptor si ultimele retusuri inainte de vopsire.
La culoare am oscilat intre Alpinweiss 2 si Alpinweiss3 si pana la urma am ales alt alb,mai axect un alb perlat. scuze de calitatea pozelor insa au fost facute cu telefonul |
4 Attachment(s)
si la cald in cuptor.....mai- mai sa ma alerge vopsitorul ca am intrat cu japca...stateam lipit de geamul de la cuptor si dadeam ture pe afara de am facut carare...parca eram cu nevasta la maternitate:))
|
peace man!...multumim frumos si cand ma hotarasc iti dau un pm sa ma ajuti sa ajung la Nea Miu la atelier...si sa te bucuri si sa ai parte de masina...hai pa!
|
6 Attachment(s)
inca cateva poze dupa echipare
|
pune ba o poza cu clantele puse :D
|
te-am vazut acum cateva seri prin oras felicitari e frumoasa masina !
|
Multumesc tuturor pentru aprecieri ,masina se va putea vedea la 4Tuning Fever
|
arata foarte bine masina , bafta si tine-o asa :D
|
akum masina a primit si clante,alte stopuri ,si plase p spoilere ...are cu totul alt aspect...pt curiosii care nu mai asteapta alte poze ...se poate vedea live la 4tuningFever
|
5 Attachment(s)
intradevar masina arata altfel cu plasa la spoilere pusa si stopuri fumurii...
cateva poze din drumul spre mare la 4tuning fever |
a iesit belea :shock: :peace: multa bafta cu masina in continuare :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning