![]() |
Re: ABT Audi AS5
Quote:
Referitor la varsta, cand eu aveam carnet si sofam masini gen Golf II GTI 16 V sau ursulet 325 i tu erai cam...clasa a-II-a, vad ca ai acum 21 de ani.In acest caz ma refeream strict la S5 vs 335i (coupe) nu generalizam pe marci... Istoria nu inseamna numai masini mai puternice, dar si victorii in competitii sportive. Fiecare marca are traditia ei si varfurile ei tehnologice. Scuze pt toate posturile off-topic. |
Quote:
Engine Type: Twin-Turbo Inline-6 Displacement cu in (cc): 183 (3000) Power bhp (kW) at RPM: 300(224) / n.a. Torque lb-ft (Nm) at RPM: 300(407) / 1400-5000 Redline at RPM: 7000 Performance Acceleration 0-60 mph s: 5.3 Top Speed mph (km/h): 150 (241) - electronically limited Fara alte comentarii inutile... |
Mi se pare .. frumoasa masina:)... dar dc va ambalati atat ?? va certati atat pe niste masini kre u o sa le aveti niciodata in viata voastra :))
|
Quote:
|
Quote:
unde s-a discutat aspectul(pt. ca unii credeau ca 335 are moto de 3.5l) asta dc. vrei sa te convingi!!! Si 2 la mana ar trebui sa lasi aroganta la o parte dc, vrei sa porti niste discutii si sa imparti pareri civilizate pe un forum! Bafta!;) |
Quote:
|
Sa va reamintesc ca subiectul topicului este un pachet de tuning???
si nu A5,S5, 335 sau comparatii intre ele??? Adica, aici era vorba de ABT AS5!!! nu de altceva!!! pt restul discutiilor exista topicuri dedicate... ramaneti la subiect!!! nu ma faceti sa incep sa sterg posturi sau chiar sa dau avertismente... |
Fratiori...nu mai suferiti pe cifre si pe alte ***uri luate din ziar sau de pe net...
Ati condus vreunu(nu mai pun proplema sa aveti) o masina peste 250 cp??? Sau care e timpu vostru de la 0-100? Ati inceput sa suferiti pe acceleratii de la 0-100 si pe sute de cai ... pt ce?? Sau v-ati jucat prea mult NFS si acum nu mai puteti de atatea cunostinte. Faceti niste comparatii aberante intre masini de zeci de mii de euro si va bagati in seama sa spuneti vai domne masina cutare e praf... e mai tare ailalta Ati facut voi ma teste comparative?? Acest topic era pt alceva si se prezenta un kit pt noul A5 si atat |
Ontopic: Parerea mea e ca masina asta e superba asa cum e ea ... nu merita sa pui pata aia neagra sau crem pe ea, iar kit-ul exterior este chiar jenant fata de kit-ul de s-line (sau s5)
Abt-ul nu a facut niciodata kituri prea frumoase ... la fel au facut si cu tt-ul, acelasi spoiler urat si au aruncat o pata neagra pe capota ... Sunt curios daca oettinger o sa scoata ceva, pt ca cel putin la tt le-au dat tare peste nas celor de la abt (parerea mea) https://forum.4tuning.ro/149-audi-tuning/34235-oettinger-tt.html spatele arata binisor ... Quote:
quattro face parte din audi, ce rost ar avea sa vedem fara? ce, te astepti sa puna 420 cai pe tractiune fata sau cum? .... hai sa vorbim ca sa ne aflam in treaba. Si faza cu audi doar un vw de lux ... hai sa fim serios ... La lux ... sincer ... mai degraba compar seria 3-ul coupe cu un vw decat cu a5 la interior ... urcati intr-un a5 si o sa intelegeti de ce ... Si fi fara grija, s5-ul nu e facut ca sa se lupte cu m3-ul, nu aveti decat sa credeti asta daca reusiti sa dormiti mai bine noaptea ... nu cred ca era atat de greu sa puna motorul de pe rs4 pe s5 ... si altul mai puternic pe viitorul rs5, si viitorul rs4 ... (nu are rost sa continui cu discutia m3 csl ... aceea nu e o masina de zi cu zi, cel mai puternic atu al lui fiind greutatea redusa fata de un m3 obisnuit) scuzati pt offtopic :???: |
imi plac jantele si evacuarea finala.....este reusit:D
|
Quote:
Dci.. te-as ruga sa "SHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH" ok? ;) poate te fac la un raliu intr-o zi daca te tine sufletul sa bagi passatul ala pe macadam ;) te salut. bafta |
si nu, nu e vb de " a6-le 2.5 tdi din 2001 al parintilor " ... ;)
|
Ce-ar fi sa folosim private messages pt. provocari si certuri !? ha ce zici?
|
Quote:
|
tare de tot masina...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning