![]() |
Re: Polo 86c 1986 (new project)
bai, eu n-am cuvinte la ce vad aici... defapt am, dar mi-e greu sa ma exprim fara sa jignesc.
sau poate e doar invidia din noi?! |
carnatz, ai iesit fraier din cu totul alte motive, nu pt ca suntem 3...
tu ai vrut sa vezi ce am realizat eu pe o masina, si de ce imi permit sa fiu mai mult decat ironic. acum ca ai vazut, si ai vazut si parerea altora despre masina mea, tot nu e bine. masina mea nu e prezentata pe 4tuning tocmai pt ca ma intereseaza parerea CUNOSCATORILOR ;) shuba, da jos toate adaosurile, si daca iti permiti, incearca sa iei niste jante pe 13 sau 14, ats classic, dezent, o suspensie si atat. carburatorul de la motorul de 1.1 a fost montat si pe golf1, nu e atat de rar pe cat crezi. cauta mai atent in google si o sa gasesti un forum unde sunt oameni care te pot ajuta si la capitolul tehnic si la cel estetic. |
1 Attachment(s)
Unde pot gasi pleopa si prelungire bara fata ca cele din poza?
|
trebuie neaparat sa gasesti ? Fati una ma !!! Sunt multi pe forumu asta care fac la comanda daca nu reusesti tu singur :)
|
Crezi ca e asa usor? pai imi fac dar aia si costa mai mult decat sa iau direct. Daca as avea fata ca golfu mk1 mias face o pleopa singur acasa, cum am facut la polo-ul ala vechi daca iti amintesti, dar la asta e o curbura nasoala la capota si trebuie ca asta care e in poza. Am vazut a mai multe polo-uri in poze, dar am cautat si nu am gasit de aceea intreb, poate stie cineva :-)
|
Azi am reusit sa "scap" iar de toba. Adica din cauza unei proaste care a parcat in spatele meu si mia blocat iesirea intro parcare dintrun cartier a trebuit sa o iau pe camp sa ocolesc si sa ies. Seara nevazand mai nimic pe unde o iau la iesirea de pe camp am reusit sa-mi agat toba de bordura. S-a dus cu saxofon cu tot, acum am un sarpe mare in garaj :D Spun "iar" pentru ca asta e cred a 5a oara in decurs de jumatate de an cand trebuie sa pun toba la loc.
@-Claudia- : Chiar am facut senzatie in drum spre-acasa :lol::lol::lol: Mi-am luat de la niste dezmembrari 2 amortizoare pe spate, pe gaz, reglabile pe inaltime :D Am dat avans, cred ca poimaine le aduc si pun si poze. Acum faza naspa e ca au numai una pe fata,tot pe gaz, dar nu e reglabila pe inaltime, dar cel deacolo spunea ca oricum coboara masina. Acum trebuie sa ma interesez daca mai gasesc undeva o pereche, poate si la comanda, doar sa fie pe gaz, si sa aiba lungimea respectiva si sa nici nu fie prea scump si atunci cumpar si aia.:?: |
de asta ce parere ai? ca sa nu zici ca ma bagam aiurea in seama prin topicul tau...
|
alta treaba :) frumos polou` ala :)
|
5 Attachment(s)
Intradevar frumos polo-ul :-) Dar nu ai probleme la viraje, mi se par jantele un pic mari :?: .
Urmeaza cateva poze cu ce am mai luat/facut in ultimele zile: -Am luat cele 2 amortizoare de la dezmembrari si am luat si cea din fata, am luat la comanda inca una, dar am gasit numai una normala, tot pe gaz, nu sport. Cu accea nu mai am poze ca deja mi-am montat-o. Acum sta partea soferului un pic ridicata dar la anu imi iau arcuri sport de 40 sau 60 mm si atunci masina sper sa stea mai lasata, pana atunci fac o prelungire simpla la amortizorul sport pe gaz,cel de pe fata, ca sa-l pot monta cu arcul pe care il am acuma :???: . Cele de pe spate le montez si alea in zilele urmatoare. Pare rau ca nu am gasit si pe fata una sport pe gaz, dar acuma asta e. -Cand am demontat roata am vazut ca placutele de frana sunt un pic uzate, asa ca mi-am luat un set de placute, doua le-am montat,(pe partea stanga), celelalte doua urmeaza sa fie montate. -Am luat si o plansa sub carburator, caci cea veche s-a fisurat, si era mare nevoie caci pierdeam benzina aiurea, (cam scumpa a fost pentru o plansa atat de simpla dar n-aveam ce sa fac)... Partea interesanta, cand am montat carburatorul DE DACIE :lol: la loc, nu mai statea masina la relanti :?:, am demontato, am montato iar de cel putin 5 ori, aia si inca una de dacie, masina tot nu vrea sa merga , degeaba am reglat-o degeaba am curatat-o, i-am facut de toate. Acum sunt pe ganduri maine ce carburator montez, am vreo 3 de polo, din care una cred ca mai merita o sansa, una de un golf 1 dublu-corp, si doua de dacie :-) -Am reusit sa-mi si lovesc masina sambata dimineata, mi-a derapat intr-o curba si am luat in brate o teava din acelea ce sunt pe marginea trotuarului, nu stiu exact cum se numesc dar probabil stiti despre ce e vorba. Am refacut-o un pic si am pus un pic de vopsea, acum arata cum se vede in poza, pana vine vremea frumoasa sa dau cu chit si sa o fac cum trebuie facuta ;) |
Pfff cam urat arata jos...
Cat despre suspensii mai cauta pana gasesti perechea la varianta sport... daca ai gasit ala in sacelele asta blestemat prin brasov sigur gasesti undeva... si de carburator... monteazal pe cel de golf :D |
Carnat, intreaba inainte sa zici ceva. :D Am cautat prin tot brasovu pereche la asta sport, am gasit intrun singur loc la comanda doua sport pe fata, dar ma ustura pretu, era prea prea de tot, si nu vroiau sami aduca doar una. Si aceasta dupa ce ca l-am luat nou nout si iar a costat ceva banuti, nu-l mai schimb, il tin, oricum daca iau arcuri, nu se va observa diferenta nici la inaltime nici la socuri, cel putin teoretic.
Iar carburatorul de golf, de la cine il am l-a dat jos de pe masina fiindca ii consuma peste 10 in oras si 8 in afara orasului, deci ..... :?: |
5 Attachment(s)
eleronu ala ar trebui dat jos pentru ca i sta urat...poti sa-i faci multe chesti simple si cu gust..acu depinde ce vrei ...bafta
Uite niste idei ... |
Cu eleronul acela, deci atat mi-ati zi ca nu arata bine de imi vine deja sa nu o dau jos de-al dracu :lol:
Orice am facut la masinuta asta am facuto EU,cateodata cu ajutorul unui prieten si/sau al lui taicamiu. De cand e masinuta asta in posesia mea, nu a fost in service, pentru mine nici nu exista cuvantul acesta in minte cand e vorba de masina aceasta. Nu conteaza ca mi-am facut cel putin 10 p.zde pe maini cat iam schimbat suspensia, am rupt si un clichet bun cand schimbam placutele de exemplu, dar stiu ca am facuto cu mana mea, si ptr mine asta e important @_Bj_ ..mersi de poze, le stiam, am gramada gramada de poze de polo doar pentru a vedea ce se poate monta pe un polo, dar nu ma uit la poze pentru idei in general. Eu am pus balustrada respectiva pentru ca nu am mai vazut polo cu eleron, si am vrut sa incerc, nu mi-a iesit, asta e, incercam altceva. Eu oricum vreau ceva unic..... cum ziceau unii, masina mea este urata. ok,in privinta lor este urata, dar prin "uratenie" este si unica. NU vreau multe chestii pe ea, dar nu vreau sa o fac nici cea mai simpla...nu pentru ca nu mi-ar placea, dar toata lumea deja asa o face. Parca toti ce-i care tuneaza VW-uri mai vechi au un sablon, si cine sare un pic peste limite deja e kitch, sau e urat. |
Inteleg ce vrei sa zici...si eu as vrea ceva ce n-au toti pe masina dar trebe sa vezi prima oara cum ii sta intelegi ?:) si in legatura cu piesele eu zic ca-i mai usor sa iti aduci un polo de pe mobile..si te-ai rezolvat ;) bafta
PS : eu n-am zis niciodata ca masina e urata ;) |
Aici la ce piese te referi ??? Si asta a sa zicem asa a fost adusa de pe mobile :lol:.. Adica l-am luat de la cineva care la adus de pe mobile pentru piese dar nu ia mai trebuit, si am cumparat-o si am vazut ca nu doar pentru piese e buna.
Inainte sa pun eleronul m-am gandit de vreo 10 ori, am mai intrebat cativa, si noh...toti nepriceputi si amatori de kitch tuning, pana la urma am pus-o. Taicamiu mia tot zis ca gauresc tablaria masinii pentru o prostie...... Acum sunt la 50-50, dintr-un unghi imi place la nebunie cum sta, ii da o latura sportiva masinii, iar din alt unghi imi vine sa-l apuc si sa-l smulg jos. :lol: .. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning