![]() |
Re: Intalnire in Alba Iulia
ma dementu eu vin dar pe la 8:)) ca atuncea ies de la servici.sper sa va mai gasesc.cine mai vine din aiud?
|
Impressarul: da.. si`a adus.. todica a zis ca marius vine cu audi ala rosu..
narcys: lasa`mi nr tau de tel ca mesaj privat si dak ne ducem undeva d`acolo .. iti comunic pana la ce ora si pe unde suntem :D .. din aiud.. vine flavius cu bmw`u ala rosu jos de tot... un prieten cu un audi a4 2002 cred ca vine.. si sa vb. cu nele ce are golf 4 ala BFR ca nici el nu`i normal..sa vedem dak e libera lumea...si prietena mea vine cu matizu :)))) eu sper la mai multa lume din alba.. da nu stiu ce sa zic.. pt. ca nu prea vad semne p`aici.. cum ca ar veni lumea.. sa vad dak mai are mirciulica Z3`u.. poate vine si el desi nu prea cred.. da nah.. vedem noi... |
ma zii si lui leo sa vina cu espero:)
|
chiar.. las ca dau intr`o zi o tura prin oras si le zic la toti :D
|
Deci.. din Alba... nimeni.. nimic ? hai ma ce draq asa mai bine ne adunam in Aiud.. ziceti astia din alba care sunteti aici cam cati prieteni va chemati ? si care veniti ?
|
narcys: pe 21 sambata.. deci nu acum in 14 :P sper sa nu inteleaga lumea ca acum sambata... !!! :D ciaooo :D deci sambata viitoare esti liber.. ii Lucs... :D
|
da man ne adunam pe 21 sambata:) daca nu imi ziceai aseara eu va cautam pe la catedrala azi:)))
|
nasoll.. :D mai tre sa mai vb. cu lumea de prin aiud.. de lolo n`am dat.. oare fratemio cu cic si cu astia nu vin... :)))) a zis prietena mea sa ma duc sambata viitoare in vaslui... da am zis ca am promis ca ma duc la alba .. deci nu ma trag acum pe (_|_) :D sper sa nu renunt la plecare degeaba.. sa se adune ceva lume in alba...
|
salutare tuturor! back in town :) ma bucur de initiativa cu intalnirea. mi-am incarcat si eu bateriile putin departe de lume da' revin acuma in forta :) sambata 90% contati si pe mine.
dementule, esti ca un suflu proaspat de aer pe aici. :) |
Quote:
|
imi pare rau - eu nu pot sa vin simbata - o sa vin data viitoare
|
Welcome back alinee:))) sper ca te`ai incarcat destul:)))
|
1 Attachment(s)
de obicei in wek seara se aduna multi in fata catedralei problema e ca se aduna fiecare cu grupurile lor de prieteni asta pt . ca nu ne cunoastem toti intre noi si multi nu stiu de forumul asta sa vada care e treaba cu fenomenul asta in alba, cum de altfel nu am stiut si eu , lume este dar cam imrastiata, sa ne auzim pe sambata sal la toti
|
@narcys: yep, din fericire, ca aveam nevoie. btw, duminca o sterg pana la brasov. mai am niste baterii de rezerva de incarcat :)
da' sambata fac tot posibilul si vin. simt nevoia de-o schimbare. ma intreb cum ne recunoastem ... :) |
pai... veniti la niste baieti cu masini cu numere de anglia .. ca or sa fie 2 masini cu nr de anglia.... la un megane coupe de anglia visiniu ce contine nr. de inmatric. FUD :D .. la narcys cu solenza lui.. o sa pun eu un bax de coca cola pe vreo masina ca sa consumatzi.. e MOKA.... :D oricum ce naiba.. la ora 5 o sa fie multa lume p`acolo incat sa nu ne putem recunoaste ? da dak puteti sa ajungeti la 5 .. sa nu ajunga unu la 5 juma .. unu la 6.. ca poate mergem in alt loc d`acolo...
Eu mi`am indeplinit misiunea.. am organizat.. am anuntzat acum ramane la alegerea fiecaruia daca vine sau nu .. eu o sa fiu acolo la o cola.. hoinar: ms. ms. sunt ca si aeru conditionat.. :) DECI Sambata 21 Iulie .. LA ORA 17:00 adik 5 .. cititi bine nu la 7.. :D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning