Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   viatza auto din bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/4565-viatza-auto-bacau.html)

aleks 07-04-05 10:31

dar trebuie sa recunoastem ca rezultatul e frumos...

SFW 07-04-05 10:54

da

codrin44 10-04-05 23:53

1 Attachment(s)
nu s-ar putea organiza viteza prin iulie-august:D?nu de alta dar nu vreau sa vin doar ca spectator si poate daca trag tare imi termin fordul pana atunci...acum...arata cam asha
(cred ca am \"devenit\"carburator:)-dublu corp sincron:D)

SFW 11-04-05 09:34

Am vrea sa se faca cat mai multe ... in fiecare luna daca e posibil ... dar anu trecut tot se intentiona... si pana la urma nu a iesit nimik.
Poate iese anu asta. Dar asta depinde de cei ce vor dori sa organizeze.

cristi_407 11-04-05 10:35

codrin44 ce model e Fordul?

cristi_407 11-04-05 13:04

Aleks am vazut ieri Polo-ul care apare si in poza pusa de SFW!Am fost asa de fericit ca inca are aceleasi numere adik de BC!Deci o masina super misto facut nu ne-a parasit orasul :peace:

SFW 11-04-05 13:33

:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Cristi_407 poate-ti explodeaza capul de fericire :!: 8)

aleks 11-04-05 14:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cristi_407\"
Aleks am vazut ieri Polo-ul care apare si in poza pusa de SFW!Am fost asa de fericit ca inca are aceleasi numere adik de BC!Deci o masina super misto facut nu ne-a parasit orasul :peace:

ai vazut-o prin bacau cumva ?

cristi_407 11-04-05 14:33

Da...Eram la iesirea din Bacau spre Margineni si a trecut pe langa mine...Acelasi numar, aceeasi masina...Ciudat ca prin oras nu prea am vazut-o!

SFW 11-04-05 16:46

Aleks nu stii daca e cineva amator sa organizeze sprint pe aeroport ? Silviu nu e interesat? stiu ca anu trecut vroia

cristi_407 12-04-05 09:40

SFW ar trebui sa iei tu o initiativa si sa incerci sa organizezi tu.... :bong:

aleks 12-04-05 10:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
Aleks nu stii daca e cineva amator sa organizeze sprint pe aeroport ? Silviu nu e interesat? stiu ca anu trecut vroia

ba da, se va face, doar un pic de rabdare, acum organizatorii ( nu spunem firma sa nu facem reclama ;) ) se ocupa intens de obtinerea aporbarilor si autorizatiilor necesare. In aproximativ doua saptamani o sa avem mai multe informatii, si o sa va putem spune si o data exacta.
Acum se poarta discutiile finale cu conducerea Aeroportului International Bacau, iar perioada in care se va desfasura cursa este iunie-iulie.
Peste doua saptamani se va sti ceva mai mult, asta trebuie luata deocamdata ca o informatie semioficiala.

SFW 12-04-05 10:17

:) ha ha cristi
Pai sa speram ca o sa se organizeze atunci. Asteptam vesti :)

aleks 12-04-05 10:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
:) ha ha cristi
Pai sa speram ca o sa se organizeze atunci. Asteptam vesti :)

e 90% sigura cursa, doar vreo poticnire in autorizatii, dar e prea putin probabil...

codrin44 12-04-05 12:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cristi_407\"
codrin44 ce model e Fordul?

e un ford capri MK3,cu un motor de 2.4i V6 de pe un scorpio(care acum e tot pe scorpio :? )

din \"datele mele\" cursa de viteza se amana pana in august:D caci fiinca alfel n-are cum,fara mine....:D
totusi sper sa fie una in iunie,alta in iulie si cealalta in august.
bafta! si cred ca pana la curse ar trebui sa ne mai intalnim si sa mai facem schimb de idei si materiale ex:volan racing+schimbator cromat(metal plin,nu plastic)+frana de mana cromata+butoanele de blocare a usilor(2) cromate+pedale aluminiu striat+ornament cromat pt. volan=aprox. 12.000.000,in conditiilie in care la magazin fara reclama si antireclama codrin pls-aleks doar un volan e 5.800.000 lei iar o pereche de pedale=1,8-2,3 mil.
cum vi se pare?

All times are GMT +2. The time now is 22:22.

- Copyright 2026 4Tuning