![]() |
Re: ce masini din oras va plac?
Quote:
iar cei care va spuneti parerea despre masina fara sa cunoasteti sau sa fiti siguri...mai bine ocoliti subiectul... masinutza are chiar putini km si este intretinuta foarte bine iar shpan ca lumea primeste doar in exterior...personal am mers de curand cu el...merge ca la inceput... |
incredibil ce puteti spune.......cum sa fie terminat m3-ul?da ce e?bomboana?....va arat eu un m3 de 15 ani care rupe fasu si azi....daca il intretii,il ai,te tine....voi credeti ca masinile astea sunt sticle de bere ca sa se termine???incredibil
|
nu vreau sa fiu gica contra .. da in legatura cu fiabilitatea m3 e46.. nu stiu daca a lui cozma inca nu ia schimbat motoru .. dar in bucuresti numai este nici un m3 e46 cu motoru original toate au cedat
|
4 Attachment(s)
cat de curand vine ceva frumos la noi in oras (ar cam trebui sa se duca sa o ia)...Lexus LS 460
cateva detalii... Intr-o lume in care industria auto este plina de inventii si inovatii, Lexus a gasit posibilitatea de a mai aduce ceva nou. Transmisia automata cu opt trepte de viteza Noul LS 460 are aceasta transmisie uimitoare cuplata la un mototr de 4.6 litrii V8, alimentat cu un sistem cu dubla injectie, care livreaza 380 de cai putere si 480 N/m de moment de torsiune. Este destula putere pentru LS 460 pentru a ajunge de la 0 la 100 de km/h in mai putin de 5.5 secunde, si cu toate astea sa cosume destul de putin pentru o masina de asemenea dimensiune Posibilitatea reglarii climatului din interiorul masinii starneste entuziasmul orisicui. "LS detine senzori care masoara atat temperatura din interiorul masinii cat si temperatura corpului.", declara directorul de vanzari, Jim Press Pasagerii de pe locurile din spate se pot bucura de lux intilnit doar in avioanele private: scaune care se inclina pana la 45 de grade, dotate cu vibromasaj. Fiecare pasager are propriul DVD de care se poate bucura. Pentru o ambianta placuta, noul LS 460 are un sistem audio format din 19 difuzoare si un server audio care poate incorpora 4.000 de melodii. "Ar dura trei ani de zile pentru a asculta toate melodiile", a continuat Press. "Aceasta masina atinge noi nivele de acuratete si rafinament, datorita finisajelor impecabile pe care le are. Este o capodopera plina de pasiune, precizie si personalitate. Este succesoarea perfecta a uneia din cele mai ravnite masini de pe strazile din ziua de azi", a incheiat Jim Press. cam asa arata... |
da da da !!!cool si eu sunt faan LeXuS de asta mi-am pus la masina Nr LEX bafta fratilor we see on road cu o vectra b amarata abia iesita proaspat din salon;)
|
imi place S5 ala cu jke e pe primul loooooooc
|
danilox , stii si pretul ?
|
Quote:
|
Quote:
am vb ieri cu el era pe drum...dar na...omul se opreste pe la mare...abia peste 10 zile apare si in oras.abia astept sa o studiez un pic. e un visiniu inchis . omul era super incantat la telefon...ca un copil cu o jucarie noua si credeti-ma ,are acasa un seria 7 nou :D |
Quote:
|
ii misto si bmw ala negru Ci de bacau
|
Lexus este la ora actuala masina cea mai fiabila(cele mai putine defecte intalnite)din lume conform studiilor efectuate de celebra organizatie sau ce o fi ea J.D.power
Am gasit unde am citit:. În cadrul sondajelor J.D. Power, Lexus s-a clasat în primele poziţii după trei din patru criterii: calitate/fiabilitate, servicii şi design. Împreună cu Toyota, marca japoneză a dominat cinci din cele 10 topuri realizate de organizaţia mondială de măsurare a satisfacţiei clienţilor. Aceste rezultate au fost furnizate după contorizarea a mii de chestionare completate de proprietarii maşinilor înmatriculate între septembrie 2005 şi august 2006. J.D. Power este o organizaţie bazată în SUA, care este înregistrată ISO 9001 şi care se ocupă cu cercetarea în marketing, previziuni economice, pregătire şi sondare a satisfacţiei consumatorilor. Analizarea corectă şi obiectivă a răspunsurilor date de milioane de posesori de maşini din lume îi asigură o credibilitate demnă de invidiat. |
bai corsarule' masina e inmatriculata in bt?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:43. |
- Copyright 2026 4Tuning