![]() |
Re: Bz 88 Cvm
Ms mult... stai linishtit, nu am de gand sa ma opresc aici ;) Cat despre bord... ce model ai?
|
frumoasa daci dar totusi strica eleronul nu prea merge pe modelul asta d e dacie eleron
|
m-ar interesa si pe mine cum ai facut bordu! 10x 8)
|
Quote:
daca citeai mai sus vedeai ca a zis omu motivul ptr care a pus eleronul ala....si ca nici lui nu-i mai place ;) frumoasa dacia ;) |
fratioare am o mare rugaminte la tine... :D
vreau sa unesc adaosu de spoiler a.i incat sa para dintr-o bucata( cum ai facut tu) Ai incarcat numai cu chit sau ai bagat si ceva solicon acolo... Deasemenea imi place cum ai incarcat si dunga de sus , pe care de obicei se lipeste dunga nichelata, a iesit super Astept cu nerabdare sa imi dai ceva lamuriri sa fac si eu la fel. Nu vreau sa fac tiganie si sa imi iasa nasol.. ATENTIE: eu am modelu mai vechi de adaos pt acest tip de spoiler, acela pe rotund... daca stiii.. ;) bft |
iti zic yo ce a faqt si sper sa nu se supere sicka pe mine...el a incarcat canalul de pe bara si prelungirea de la spoiler cu fibra......iar prelungirea este modelul ca al tau partea de pe mijloc si restul este lucrat de el in fibra
|
.. mijto "Verziciunea" ta .. e reusita masina e facuta p`gust .. :) .. bafta in continuare ..
|
BadBoy Look...nota 10
|
multam WGF ....;)
|
cu placere 83 URZ!app:vezi pm
|
Scz pt intarziere... probleme cu calculatoru'... :(
1. Gj 33 Kos: Ceasurile sunt printate p stiker shi lipite peste cadranele nornale, luminate cu 6 led-uri albastre 2. Ms Giuby! 3. 83 Urz: tzie vad k ti-a raspuns deja Wgf ;) 4. Stai linishtit Wgf, nu m supar eu prea ushor 5. Ms ban dit nr1! 6. Ms coman razvan! |
2 Attachment(s)
...noutati... am montat amortizoarele, grila "shaved" shi am scos yala d l porbagaj (o solutzie provizorie pana o bag la tinikigerie )...
|
c pot sa zic mai este de munca la ea ....dar sper ca capota fatza nu este pusa q scopul de a da eye lids
|
te-am vazut ieri prin dorobanti la intersectia mare
arata sukar masina .. bafta |
Ms aic keemo!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning