![]() |
Re:
Quote:
|
asta-i umor negru... e humorror...
simt ca ma apuca pandaliile cand vad atatia romani prosti, nu mai pot... |
bah s`a terminat ***u asta de promotzie ??? k am mai vazut ceva inimioare lipite prin balcoane dar decolorate :)
|
Re:
Quote:
teapa tata teapa tepelor :peace: :peace: |
castigatori suntem toti, am asistat la un spectacol gratuit in toata tara, si am tras invataminte...ah, care or' fi oare :?: :!:
|
nu fi atat de cretin incat sa-i faci reclama moka unuia ?
in speranta ca vei castiga ceva .... cand de fapt toate-s manarite si etc ? |
cand nu's bani te agati de orice, numa de reclama lui nu-ti pasa ...
si asa suntem noi romanii, pt un ban am vinde-o si pe....mama(unii) poate unii stiti pozele alea cu fomeia de 80 ani cu ochelari..aia pt un TV si ceva bani am auzit ca a acceptat, asa ca nu va mirati.. santos tu acuma o iei pe calea reclamei dar cand e vb de bani nu te gandesti ca ii faci reclama lu' cutare moka.... |
Re:
Quote:
de ce ? ptr ce ? cat de fomist ai fi ... niciodata n-am crezut in chestiile astea si nici n`o sa cred , i mean ... chiar sunt pe bune ? chiar le iau la nimereala ? i think not si chiar daca .. care-s sansele sa castig ? 0.1% si chiar daca , ce *** castig ? las-o dreaq ... e vorba de mentalitatea romanului , care-i prost din fire , N exemple aici , localuri de *** unde-i 200 de mii sucu , PLIN , local super ok cu 50.000 sucu , gol .. daca-i sucu 200 ... inseaman ca-i numa` bun localu` and stuff like that , things that make me puke .. :evil: |
asa ne-am invatat, ca dk un lucru e scump, e BUN..si acuma unii profita dupa treaba asta, ignoranta si necunoasterea noastra :wink:
|
exact, asa se inbogatzesc baietii destepti , pun pretzuri de te doare capu numai cand auzi de ele , cu cat mai scump cu atat mai cautat , cu cat mai ieftin .. cu atat mai ..
offfff cand s-or schimba unii ... ?! |
Primii care au furat ideea -> PRO TiVi <-
cik...noua campanie cu TEO :lol: :lol: :lol: :lol: |
a inebunit lumea cu maggy ,acum pot sa si spele geamurile linistiti
|
Re:
Quote:
|
maggy
Romanul tot roman ramane.....asta este
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:23. |