Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   poate acum va place!! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/45311-poate-place.html)

K L U 07-07-07 00:28

Re: poate acum va place!!

DACIA-Wrc: Stopuri din alea argintii se gasesc in Comuna Pantelimon la partenerul www.rxm.ro si la magazinul de la iesirea din Pasajul Piata Muncii ;) parca vreo 350RON/set

DACIA-Wrc 07-07-07 14:43

imi poti da un nr de telefon?
nu de alta dar nu cred ca voi ajunge prea curand in bucuresti, deobicei il evit pe cat se poate.
dar poate prin curier ar ajunge un set si pe la mine.

eisman 11-07-07 23:24

Am nishte filmulete facute cu telefonul prin Bulgaria si Grecia (am fost cu Cieloul), cred ca v-ar placea si nu shtiu sa le postez. explicati-mi cu detalii cum fac.
Eu ma duc la `manage attachaments`si aleg filmele, apoi dau `upload`, dupa un timp in care pare ca incarca, apare `error....` Unde gresesc?

quick_5hifter 12-07-07 03:54

Quote:

Originally Posted by eisman (Post 993486)
Am nishte filmulete facute cu telefonul prin Bulgaria si Grecia (am fost cu Cieloul), cred ca v-ar placea si nu shtiu sa le postez. explicati-mi cu detalii cum fac.
Eu ma duc la `manage attachaments`si aleg filmele, apoi dau `upload`, dupa un timp in care pare ca incarca, apare `error....` Unde gresesc?

Incearca sa le transformi in AVI, pentru ca de obicei formatele in care filmeaza telefoanele mobile nu prea sunt acceptate...m-am lovit si eu de problema asta.

Bogdan YBR 12-07-07 12:46

dacia_wrc la tine acolo in coltul celalalt al lumii toate chestiile sunt la suprapret?? valeo pt cielo adica de 45 sunt 25-30ron max

eisman 12-07-07 23:33

OK thanks, incerc asa. Sper sa mearga

eisman 12-07-07 23:43

mai intai asta..

eisman 12-07-07 23:49

Nu e bine imi taie din film...
Il transform cu altceva

eisman 13-07-07 00:02

Sunt obosit..Poate maine

eisman 14-07-07 14:03

1 Attachment(s)
Sper sa mearga

eisman 14-07-07 14:40

2 Attachment(s)
Aha, merge. Mai am si altele. Scuzati calitatea lor slabuta si sunetul..Nu mi-am dat seama si am pus telefonul chiar pe gurile de ventilatie. Apropo, in Grecia nu poti sa rezisti fara AC, motiv pentru care l-am folosit non-stop.

nucu_as 17-07-07 11:18

Quote:

Originally Posted by K L U (Post 985787)
DACIA-Wrc: Stopuri din alea argintii se gasesc in Comuna Pantelimon la partenerul www.rxm.ro si la magazinul de la iesirea din Pasajul Piata Muncii ;) parca vreo 350RON/set

mai pe siteul asta un amortizor ajunge la 700 de mii doar atat? e posibil...???? sau e second??? spune-mi si mie ca daca e atat comand si eu...tu ai luat ceva de pe siteul asta????

Geo_ZGA 17-07-07 11:24

Nu prea cred sa fie nou...
Eu iti recomand sa te uiti pe alt site ;) www.autodaewoo.ro Dl.Nicu barbu e super ok, nu am auzit sa fii fost probleme.

Snapy_xxl 17-07-07 11:30

la fel...gasesti p situ ala de toate pt daewoo. Yo mi-am luat d acolo kitu de ambreiaj si sunt f multumit atat finaciar :lol: cat si tehnic ;)

All times are GMT +2. The time now is 23:03.

- Copyright 2026 4Tuning