![]() |
Re: poate acum va place!!
DACIA-Wrc: Stopuri din alea argintii se gasesc in Comuna Pantelimon la partenerul www.rxm.ro si la magazinul de la iesirea din Pasajul Piata Muncii ;) parca vreo 350RON/set
|
imi poti da un nr de telefon?
nu de alta dar nu cred ca voi ajunge prea curand in bucuresti, deobicei il evit pe cat se poate. dar poate prin curier ar ajunge un set si pe la mine. |
Am nishte filmulete facute cu telefonul prin Bulgaria si Grecia (am fost cu Cieloul), cred ca v-ar placea si nu shtiu sa le postez. explicati-mi cu detalii cum fac.
Eu ma duc la `manage attachaments`si aleg filmele, apoi dau `upload`, dupa un timp in care pare ca incarca, apare `error....` Unde gresesc? |
Quote:
|
dacia_wrc la tine acolo in coltul celalalt al lumii toate chestiile sunt la suprapret?? valeo pt cielo adica de 45 sunt 25-30ron max
|
OK thanks, incerc asa. Sper sa mearga
|
mai intai asta..
|
Nu e bine imi taie din film...
Il transform cu altceva |
Sunt obosit..Poate maine
|
1 Attachment(s)
Sper sa mearga
|
2 Attachment(s)
Aha, merge. Mai am si altele. Scuzati calitatea lor slabuta si sunetul..Nu mi-am dat seama si am pus telefonul chiar pe gurile de ventilatie. Apropo, in Grecia nu poti sa rezisti fara AC, motiv pentru care l-am folosit non-stop.
|
Quote:
|
Nu prea cred sa fie nou...
Eu iti recomand sa te uiti pe alt site ;) www.autodaewoo.ro Dl.Nicu barbu e super ok, nu am auzit sa fii fost probleme. |
la fel...gasesti p situ ala de toate pt daewoo. Yo mi-am luat d acolo kitu de ambreiaj si sunt f multumit atat finaciar :lol: cat si tehnic ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning