![]() |
Re: Mercedes-Benz C63 AMG dezvaluit
Quote:
Cum ar fii sa invarti de rotita aia in spate pe bancheta si sa vina unu cu un logan care are geamuri electirice pe toate usile :lol: |
fortza . . . .
|
Lucrul pe care trebuie sa il avem in vedere este greutatea care apasa axa fata....motorul asta gras trebuie sa si cantareasca.Testul cred ca va fi edificator.Pariez pe echilibrul dinamic BMW.
|
nu stiu ce asteapta toata lumea test cu rs4 pt ca e o masina destul de uzata moral si va iesi bineinteles pe ultimul loc intre cele 3. Acum sa vedem care pe care dintre noile m3 si c63
|
1 Attachment(s)
deocamdata sa vedem m3 sedan. nu stiu de ce multa lume compara noul c63 amg cu m3 coupe.. se stie ca va fi un m3 sedan asa ca mai bine ne abtinem de la astfel de comparatii si vorbim despre aceasta bijuterie..
legat de greutate.. habar n-am.. asa scrie la mercedes asa v-am zis si eu.. in plus am vazut ca asa zice si pe autocar 1730 kg.. (rs4 are 1650kg - Greutate proprie). AICI aveti primul test drive cu c63 amg.. imi place ce zice redactorul.. "I can’t remember a more entertaining, more dynamically rounded Mercedes model since the 190 2.5 Evo." |
super corect zis desi se vor face multe teswte m3 coupe cu c63 pt ca pana va aparea m3 sedan (cred ca) va mai dura ceva iar pana va aparea noul clk respectiv amg ceva mult mai mult
|
Quote:
|
Quote:
|
Deci .. nu mai comparati mercedes si audi cu bmw. Bmw inseamna performante (nu numa in linie dreapta .. asta fac audi si mercedes).
|
Quote:
On:Pur si simplu este o piesa de colectie masina asta!Trebuie sa recunosc...cu toate ca sunt fan VAG...este probabil ceva mai rapida decat RS4 insa acesta este aparut pe piata mai de mult!!!Ciclul se va relua cand va aparea...peste ceva ani the new RS4. Daca puteti compara RS vs M aceleasi generatii o sa vedeti ca RS are acceleratii de la 0-100 si top speed mai bune decat la M,motivul pt vanzari mai mari la BMW este pretul...mai mic! PS:Un RS are atuul unei aderente impecabile si stabilitate si in cazul in care suprafata de contact nu esti perfect uscata,curata etc... |
este criminala masina ce gagici atragi cu ea :D :))
|
e data dracu masina ,mult mai reusita decat precedenta dar mie tot RS-ul imi place
|
masina este divina...insa nu imi plac oglinzile alea de nici o culoare...oribile
|
inca o masina superba si foarte puternica de la mercedes si tare doar in linie dreapta...rs4 are 1650kg in conditiile in care diferentialul quattro cantareste peste 100kg...pe circuit nu cred ca o sa aibe sanse in fata lui m3 si rs4...oricum nu o sa se mai compare cu rs4 sedan ca s-a scos sau va fi scos din productie foarte curand...
|
Quote:
ramane de vazut cum o sa se descurce.. Mai trebuie precizat ca Mercedes a creat si o functie de selectare a sistemului de control al stabilitatii (ESP). Acesta are trei niveluri de utilizare: ESP ON, ESP OFF si ESP SPORT. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:46. |
- Copyright 2026 4Tuning