Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   [ B - 6 6 - D G T ] (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/45215-6-6-a.html)

Dead666Ghost 19-10-07 13:28

Re: [ B - 6 6 - D G T ]

btw .. news .. am scos intermediara .. ms AYG si caut sai pun finala sport ..si am pus muzik p ea .. rally car cu muzik... pakt k s aude k din tomberon :)

B-61-KYS 19-10-07 13:31

E treaba ta ce faci cu banii tai !Dar daca aveai (asa cum specifici) faceam 0 dacie sa moara WRC si SGM de ciuda ;))! garsoniera pe roti =)) Si-n plus, nu te-am jignit pe tine,ci mashina ta care ba e anna lesko , ba e tractor de-i pica cutia..maine poimaine o sa fie soldatul din afganistan..adica..bubuie ! ;)

B-11-AYG 19-10-07 13:42

Quote:

Originally Posted by Dead666Ghost (Post 1156969)
btw .. news .. am scos intermediara .. ms AYG si caut sai pun finala sport ..si am pus muzik p ea .. rally car cu muzik... pakt k s aude k din tomberon :)

Ba am muncit 2 zile la cazanul tau {eu k tu te uitati k vita la poarta noua:lol: } :peace: de nu mai puteam de ficat rinichii de atata stat pe sub ea cu atata noroi in jur :x ... in fine e bine k esti multumit de ea;)
P.S vindeo si cu 900 - 1200 ron [9-12 mil] sa scapi de ea pe bune....:rolleyes2

B-61-KYS 19-10-07 13:45

dj 13055 :)) nu mai zice asa de super mashina omului!! :))

Dead666Ghost 19-10-07 13:51

Quote:

Originally Posted by dj_13055 (Post 1157000)
Ba am muncit 2 zile la cazanul tau {eu k tu te uitati k vita la poarta noua:lol: } :peace: de nu mai puteam de ficat rinichii de atata stat pe sub ea cu atata noroi in jur :x ... in fine e bine k esti multumit de ea;)
P.S vindeo si cu 900 - 1200 ron [9-12 mil] sa scapi de ea pe bune....:rolleyes2

c vbesti mah k dak nu veneam eu cu mintea mea d 'giner nu reusheai mah .. nimik nu stii sa faci :))... si noroiu ala .. deci ala e noroi muncit .. c offroad am dat cu ea la padure ... >:) a sarit k la rally d am zis k acolo ramane :)))) apucate de bere sa vii sa iti pov aia cu care eram :D

Dead666Ghost 19-10-07 13:57

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 1157009)
dj 13055 :)) nu mai zice asa de super mashina omului!! :))

pleaca mah cu keala ta d aici .. am avut si eu logan ..nu mai suferi .. probabil k nici tzie nu tzi s aprind stopurile k lumea .. deja ai strans shurubu d la usha din dreapta si probabil k ai skimbat deja becurile din faruri. si dak mai stai putin cu ea o sa tzi s aprinda si tzie semnal in loc d frana .. dacia cel putin e d varsta ta si s aprind toata k lumea p ea .. si ink mere ... si nu costa 8mii d euro..

B-11-AYG 19-10-07 13:58

Quote:

Originally Posted by Dead666Ghost (Post 1157025)
c vbesti mah k dak nu veneam eu cu mintea mea d 'giner nu reusheai mah .. nimik nu stii sa faci :))... si noroiu ala .. deci ala e noroi muncit .. c offroad am dat cu ea la padure ... >:) a sarit k la rally d am zis k acolo ramane :)))) apucate de bere sa vii sa iti pov aia cu care eram :D

Lasama k nu mai vreau sa iti vad cazanu k mam scarbit de el:oops: mai ales azi cand lam vazut ap pe strada in loc sa fie parcat pe locul lui8) in fine acum pe bune cat iti da pe ea dauo urgent k nu mai gasesti alt prost sa tio ea.... decat un incepator prea prost si care sa isi doreasca prea mult o masina la bani putini:-P a si nici macar nu sti care e tr cu esapamentul...
p.s. cand o parchezi parcheazo pe locul ei nu in mijlocul strazi k era sa dau bot in bot cu florica si imi spargeam spoilerul:yes:

Dead666Ghost 19-10-07 14:05

mia fost lene sa o mai indrept .. da era f kool parcata .. :))data viitoare nici no mai urc .. am reglato adineuri .. hai .. n dam la o liniutza ? ..sau tzi s crapa spoileru la viteza .. :)))) ?? !

B-61-KYS 19-10-07 14:07

Quote:

Originally Posted by Dead666Ghost (Post 1157032)
pleaca mah cu keala ta d aici .. am avut si eu logan ..nu mai suferi .. probabil k nici tzie nu tzi s aprind stopurile k lumea .. deja ai strans shurubu d la usha din dreapta si probabil k ai skimbat deja becurile din faruri. si dak mai stai putin cu ea o sa tzi s aprinda si tzie semnal in loc d frana .. dacia cel putin e d varsta ta si s aprind toata k lumea p ea .. si ink mere ... si nu costa 8mii d euro..

=))) trebuie sa dai la actorie mah

1. NU am amintit in nici un post de masina mea
2. Asteapta si tu sa treaca timpul sa dai lamaitza jos din geam apoi sa vb cu mine!

Dead666Ghost 19-10-07 14:10

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 1157057)
=))) trebuie sa dai la actorie mah

1. NU am amintit in nici un post de masina mea
2. Asteapta si tu sa treaca timpul sa dai lamaitza jos din geam apoi sa vb cu mine!

shhh.. vise plukute ..

B-61-KYS 19-10-07 14:22

Mi-ai luat vorba din gura ;)) hai..vindeti odata mashina si te asteptam cu supermegagiga proiectul garsoniera audio pe 4 roti =)) Ard in flacari de nerabdare! ;))

Dead666Ghost 19-10-07 16:08

si oricum ..d vandut no vand eu asa rpd ..

srn_86 19-10-07 19:02

da si tu capacele jos, eventual fa-le albe,cred ca ar da mai bine,parerea mea

B-11-AYG 20-10-07 11:10

bai asta daca ti-ai pus si tu stiker cu nsl gata tr sa blochezi tu cu taicatu toate masinile din fata bl???????????? babalaule:lol: in fine am vz cum ai blocat vreo 4 sau 5 masini, in locul lor sunam la militie :lol:

Dead666Ghost 20-10-07 22:58

pey dak sa trezit un nenorocit sa o puna p locu lu tata ..fac si eu revolutie in parcare..era coada dim la usa.. de nui pun blocu in cap lu ala .....o sa s sature el .. si cu ocazia asta am pretextu sa fur un loc d parcare p care il vanam eu demult :D ..luni cre k il cimentez si scriu p el Dead666Ghost :D :))

All times are GMT +2. The time now is 14:00.

- Copyright 2026 4Tuning