![]() |
Re: [ B - 6 6 - D G T ]
btw .. news .. am scos intermediara .. ms AYG si caut sai pun finala sport ..si am pus muzik p ea .. rally car cu muzik... pakt k s aude k din tomberon :)
|
E treaba ta ce faci cu banii tai !Dar daca aveai (asa cum specifici) faceam 0 dacie sa moara WRC si SGM de ciuda ;))! garsoniera pe roti =)) Si-n plus, nu te-am jignit pe tine,ci mashina ta care ba e anna lesko , ba e tractor de-i pica cutia..maine poimaine o sa fie soldatul din afganistan..adica..bubuie ! ;)
|
Quote:
P.S vindeo si cu 900 - 1200 ron [9-12 mil] sa scapi de ea pe bune....:rolleyes2 |
dj 13055 :)) nu mai zice asa de super mashina omului!! :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
p.s. cand o parchezi parcheazo pe locul ei nu in mijlocul strazi k era sa dau bot in bot cu florica si imi spargeam spoilerul:yes: |
mia fost lene sa o mai indrept .. da era f kool parcata .. :))data viitoare nici no mai urc .. am reglato adineuri .. hai .. n dam la o liniutza ? ..sau tzi s crapa spoileru la viteza .. :)))) ?? !
|
Quote:
1. NU am amintit in nici un post de masina mea 2. Asteapta si tu sa treaca timpul sa dai lamaitza jos din geam apoi sa vb cu mine! |
Quote:
|
Mi-ai luat vorba din gura ;)) hai..vindeti odata mashina si te asteptam cu supermegagiga proiectul garsoniera audio pe 4 roti =)) Ard in flacari de nerabdare! ;))
|
si oricum ..d vandut no vand eu asa rpd ..
|
da si tu capacele jos, eventual fa-le albe,cred ca ar da mai bine,parerea mea
|
bai asta daca ti-ai pus si tu stiker cu nsl gata tr sa blochezi tu cu taicatu toate masinile din fata bl???????????? babalaule:lol: in fine am vz cum ai blocat vreo 4 sau 5 masini, in locul lor sunam la militie :lol:
|
pey dak sa trezit un nenorocit sa o puna p locu lu tata ..fac si eu revolutie in parcare..era coada dim la usa.. de nui pun blocu in cap lu ala .....o sa s sature el .. si cu ocazia asta am pretextu sa fur un loc d parcare p care il vanam eu demult :D ..luni cre k il cimentez si scriu p el Dead666Ghost :D :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:00. |
- Copyright 2026 4Tuning