Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Honda - Acura tuning (https://forum.4tuning.ro/142-honda-acura-tuning.html)
-   -   Honda Accord 2.4i !! Buna sau nu de tuning :) (https://forum.4tuning.ro/142-honda-acura-tuning/4516-honda-accord-2-4i-buna-tuning.html)

blowwind 07-04-05 10:01

lol

:)) pimp_lex...da e acord..ca jentile au deja o iarna :D si e de acord si cu celelalte piese!!! mai putin la motor ca pierde garantia!!!

CIKY_TUNING 08-04-05 14:19

mashina e super tare da trebuie sa ai bani de tuning pt ea!!!

Mr. Enrich 12-04-05 18:19

Quote:

pai si daca 5 in linie e ca v5 atunci de s6 ce mai zici ca alea sunt clar biturbo si toata lumea o stie!

daca nici de supra si skyline nu a auzit toata lumea (avand in vedere cam cat de popular a fost the fast and the furios si 2fast2furious la noi...)

si la alea scrie mare si frumos la ele: TWIN TURBO... adica 2 turbine gemene
Treaba cu single surbo si twin turbo e destul de simpla... Pentru ca o turbina sa functioneze bine, are nevoie de cel putin 3 \"impulsuri\" (de la 3 cilindri diferiti). De aceea nu sunt aproape deloc biturbo in 4 cilindri. Teoretic, se poate monta si pe 4, am vazut la niste italieni pe o Lancia delta, dar nu justifica cheltuiala in nici un fel. Chiar proprietarul spunea ca era mai bine sa fi folosit compresor volumetric+turbo.

blowwind 14-08-05 17:05

2 Attachment(s)
reinprospatez putin topicul :)
maine sau poimaine ma duc sa fac comanda de un set de cauciucuri (a avut joc la unghiul de fuga ci cele de pe fatza s`au cam tocit) , si sa ma interesez de o grila fatza si o aripioara ca cea de la M3 ....

pana atunci va las cu nishte filmuletze.. :) calitatea lor este slaba deoarece sunt facute pe cardul de memorie al camerei video si... :)

lolek 14-08-05 18:56

belea jentile ... pe cat sunt ? pacat daca nu ar fii pe 18 ... poate ai scris da nu am fost atent

www.honda.us cauta pe aici ca au exterioare de honda trebuie sa iti \"bagi nasu\" un pik sa vezi ce au pe acolo

blowwind 14-08-05 19:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lolek\"
belea jentile ... pe cat sunt ? pacat daca nu ar fii pe 18 ... poate ai scris da nu am fost atent

www.honda.us cauta pe aici ca au exterioare de honda trebuie sa iti \"bagi nasu\" un pik sa vezi ce au pe acolo

da stiu de honda.us...dar tre sa fac comanda din stare..si financiar vb ma rupe :) ...jentile sunt pe 17

lolek 15-08-05 10:41

pai vezi ceva ce iti place de pe site si iti faci la cineva :wink: pacat am si eu pe cineva si tot pe 17 are se vede frumos ... da pe 18 erau belea chiar daca tragea mai greu masina

lolek 15-08-05 10:43

pai vezi ceva ce iti place de pe site si iti faci la cineva :wink: pacat am si eu pe cineva si tot pe 17 are se vede frumos ... da pe 18 erau belea chiar daca tragea mai greu masina

tre 15-08-05 13:57

extremely funny tuning talk. :D

totusi ca sa nu existe confuzii, ar fi si pacat pt. ca-i o treaba foarte frumoasa asta, 2-3 vorbe despre turbo:

turbo: aerul proaspat este introdus in motor la o presiune mai mare decat cea atmosferica de un compresor actionat de gazele de esapament.
bi-turbo: 2 turbine, de regula de dimensiuni diferite. optimizare a solutiei de mai sus, avantajul principal - micsorarea turbo-lag-ului (s-a diminuat destul de mult timpul de raspuns la motoarele mai noi cu management electronic si fara bi-turbo insa asta-i alta broblema).
twin-turbo: 2 turbine identice, configuratie folosita de regula la motoarele in v sau boxer (cele cu 2 bancuri de cilindri, o turbina per banc).
quad-turbo: un fel de bi-turbo pt. motoarele cu 2 bancuri de cilindri, varianta constructiva destul de noua daca nu ma-nsel.

pe baza solutiilor de mai sus exista 1001 de variatiuni si configuratii si etc. nu are rost o chestie gen \"biturbo e mai bun decat turbo\" pentru ca, in functie de aplicatie, fiecare solutie are avantajele si dezavantajele ei.
de ex. poate exista twin-turbo pe motoarele cu configuratie in linie, in loc de o turbina mare se pot pune 2 mai mici in paralel, ceea ce reduce rezistenta la evacuarea gazelor.

imi pare rau, nu stiu mai nimic despre motoarele in w de la vw.

edit:
bi-turbo se mai numeste si sequential turbo datorita modului de functionare...umm... secvential: intra turbina 1, creste turatia, turbina 1 bypass si intra turbina 2.

blowwind 15-08-05 16:36

tre tradu :D :)) glumeam :D

ma rog...am fost am comandat gume...dar n`am gasit aripioara de M3 si nici grila pe Accord :) adik n`am gasit nimix :( .....

aleks 16-08-05 09:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
tre tradu :D :)) glumeam :D

ma rog...am fost am comandat gume...dar n`am gasit aripioara de M3 si nici grila pe Accord :) adik n`am gasit nimix :( .....

blow, lamureste-ma te rog frumos cu o kestie... poate n-am fost eu atent, dar ce faci tu cu toate astea? ca la varsta scrie 17 ani la tine... :oops:

alexutzu 16-08-05 09:13

taicasu` lui blow este un parinte ascultator si ii face pe plac lu fisu`

Skma 16-08-05 09:59

Ma adopta si pe mine taicasu ??? :lol:

blowwind 16-08-05 10:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"
taicasu` lui blow este un parinte ascultator si ii face pe plac lu fisu`

=)) frumos ..... da ma asa e...am voie sa fac anumite modificari..in limita varsta sale....adik sa nu incep cu praguri si spoilere sau neaone etc... oricum nu gasesc nimix oficial pt modelul asta :(

SHOGUN-A8 17-08-05 19:00

Arata super Honda Accord,mi se pare ca seamana mult cu Mazda 6.
Ar arata super cu niste stopuri stil mazda 6.

All times are GMT +2. The time now is 12:12.

- Copyright 2026 4Tuning