![]() |
Re: o intrebare haioasa
In afara de vrajala asta proasta ai si tu ceva dovezi pe care sa-ti bazezi afirmatiile?
Daca tot nu-mi dai dreptate inseamna ca nu stii engleza (nu ma mira, tu nu stii nici romana), asa ca roaga pe cineva sa-ti traduca ce scrie aici: http://publib.boulder.ibm.com/tividd...sl21pmst39.htm Dupa asta sper sa nu incepi cu carcota cum ca nu e credibila sursa... caci dupa cum vezi adresa este un subdomeniu de la IBM.com Sau si aia sunt prosti ? |
ce dezbatere aici :rolleyes2 :lol:
|
Quote:
|
skillz scrie clar ...from ...aia inseamna incepand de la ...adica fara momentu ala :). noah cum crzi tu ..eu nu ma mai cert cu tine ca vad ca nu are rost si te rog frumos sa nu ma jignesti k nici eu nu te-am jignit ok??
|
Quote:
acolo scrie ca anul se termina la 23:59:59 deci asta inseamna ca 00:00:00 apartine zilei/anului urmatoare/urmator. Quote:
Quote:
|
ce matematicieni sunt pe acest topic...toata lumea isi da cu parerea si uneori nu coincide ...:D
|
skillz.... daca te dai asa de mare profesor ar trb sa stii diferenta dintre starting from si starting with :D
|
nu ma dau mare profesor, dar pt mine totul este clar si nu inteleg de ce tu te incapatanezi sa ma contrazici.
vorbesti numai prostii care nu au sens. daca ar fi cum zici tu si anul incepe de la 00:00:00 "fara momentul ala" si tine pana la 23:59:59 pai atunci momentul ala ramane al nimanui ? chiar nu vezi ca te contrazici singur? |
sa va dati cu parerea ... cand o roata de la masina ii miscare oare aerul dinauntrul pneului sta pe loc sau se invarte cu roata ?:?:
|
Quote:
nu am zis nicaieri k se temina la 23.59.59 |
Quote:
Last Year: From 00:00:00 on the first day of the previous year to 23:59:59 on the last day of the previous year. Ma faci sa cred ca intentionat faci pe prostul ca sa-ti faci posturi, asa ca eu ma retrag... |
Voi inca nu ati terminat cearta??:lol: :lol: Pana la urma conteaza fractiunea aia de secunda in care se face trecerea??Atatea certuri pentru ceva pe care nici nu poti sa constientizezi!!!
Quote:
Aerul este un fluid care pus in contact cu un obiect solid sau alt fluid ii este imprimata aceeasi miscare ca a acelui obiect sau fluid. |
deci vad ca numele topicului ar fi trebuit pus : INTREBARI HAIOASE...
maine poimaine apare intrebare : EXISTA EXTRATERESTRII? :lol: :lol: stiu ce intrebari ar fi trebuit puse aici.. cele din testele psihologice de admitere in politie , la academie ( cele mai grele ) ...:lol: |
Quote:
:D :D :D Ce-a aparut inainte,oul sau gaina? :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning