![]() |
Re: Performante maxime pt o Solenza
Io unu astept cu sufletul la gura filmuletul ala cu 0-100 in 8 sec.:))
|
sper ca nu faceti referire la mine... nu stiu daca este ceva extraordinar ce am spus eu..
|
Nu ENigmaBoy eu astept acel filmulet in care solenta ia 1-100 in 8 secunde(rosca_MAD).
|
poti sa astepti...mult si bine =))
|
Mersi de incurajare cristi. =))
|
Hai ca astept si eu.....ca sunt suparat ca au dat ai mei o groaza de bani pe un dulap de 1,4(vai steaua lui,papa benzina, dabea ajunge la 100kg/m2, si cu treapta 4 se chinuie sa ajunga la 170km/h asta e Logan ce sa ii ceri.......,
|
Mai taci ma cu cotetul tau chip-uit... Cand ti-am zis sa-ti iei Dacie cu motor pe folie nu ai vrut... Asta e...
Sa revenim la Sinteza Zilei... 8 sec pana la 100 cand o avea Solnita inca un motor in spate pe GPL... Ma abonez si eu la acel filmulet mult asteptat. Noapte buna! |
cred ca mai tre sa asteptam =))
|
bai cristi,tu numai sa ne incurajezi stii!? Noi asteptam nerabdatori,am inceput sa facem liste de asteptare si tu vii sa ne strici farmecul,poate omul chiar a prins suta in 8 secunde. o sa vezi in filmuletul pe care o sa-l posteze.
ps: LA PASTELE CAILOR!!! |
i s-a stricat cablul de date....
|
Quote:
????????????????????????????? ai cumva motor de rs6 |
Quote:
io cred ca nici nu a mai intrat pe forum de atunci.Vine cate unu care nici permis n`are si ne arunca niste aberatii ,apoi pleaca...sau posteaza de pe alt user. |
Quote:
|
mah fratilor 200 pe solenza nu ca sunt invidios dar la pastele cailor, vreumiu avea o solenza si de la 150 trebuia sa faci rugaciuni ca sa urce si era d-aia ieftina fara clima fara draci deci mai usoara....ca va aratat voua pe ceas 200 e alta daca fortez loganu meu cu vantu in spate poate imi arata si mie 200 da important e care a fost viteza reala asa ca pune mana pe un gps si da-i sa vezi cat scoate....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:05. |
- Copyright 2026 4Tuning