![]() |
Re: masini la comanda ..UE RARITATI
m-ar interesa foarte mult ala la 65k
ultimul cum procedam in cazul in care ma hotarasc? si inainte de toate, exista posibilitatea unei fise de inspectie tehnica? o platesc eu nu e problema |
Quote:
Quote:
si r33 de la 56000 euro acura sunt rare si maine cred ca am raspunsu dc nu si pozele cu acura nsx Quote:
Quote:
pretul inculde transportul pana in romania Quote:
gata am revenit la useru meu ...ms mult pt ca mia scos banu dat abuziv ..stie el cine |
un evo IX ??? cam la ce bani e ????
|
asta https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=45196 la ce pret o aduci ?
|
cand o sa am un raspuns favorabil din partea ta vis-a-vis de starea tehnica a masinii ne intalnim direct si stam de vb
salut |
1. m3 e46 smg2 (neaparat) minim 2003 luna a 4-a sub 75000km sa aibe navigatie mare trapa piele incalzire in scaune...sa nu fie cabrio si obligatoriu rotile pe 19" si NEAPARAT cartea service cu revizii la bmw si recallul pt motor facut altfel nu ma intereseaza nimic
2. 330cd full inclusiv pachet m nu conteaza daca e manuala sau automata...stopuri albe trapa piele navi mare comenzi volan etc etc etc...anul sa fie minim 2003 iar kilometrii sa nu sara de 100.000 +/- astept oferte sa le studiez duminica cand ma intorc in tara ca pana atunci nu mai intru pe net... |
maestre atata timp cat imi dai factura pentru fisa tehnica aprobaba Porsche GMBH platesc fara discutii
|
Quote:
scuze de off dar n-am putut sa ma abtin..cand vad ca lumea vinde pe forum veyron si enzo si dreaq mai stie ce..jesus.. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:11. |
- Copyright 2026 4Tuning