![]() |
deci cu jantele astea sa terminat smecheria :twisted: :twisted: :twisted:
|
MB Quart....o alegere de profesionist
felicitari.... :D |
chiar ca jantele astea au incheiat povestea definitiv... prea tari tata...
|
Re:
Quote:
jantele nu's pt mine...alea negre nu le schimb anul asta...DOAMNE feri :) Cromate are tot omul...deja ma seaca cromul :) Dar au si ele ceva planuri |
stii parerea mea despre croame...
merg pe masinile negrilor, nu pe un bmw, dar oricum jantele alea sunt foarte tari :wink: |
frate . m-ai omorat cu masinutza ta ..ce mai .. e super . chiar nu-i gasesc cusur ! toate respectele mele ! :wink:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
La primavara va fi un pic mai mult carbon pe ea. Inca un o mica poza cu ce mai vine pus pe masina :) Frontul asta, capota GTR cu carbon intakes :) etc etc... |
3 Attachment(s)
Azi or mai venit rondele de carbon...mai am de pus si grill, spoiler spate, difuser spate de carbon.
|
dupa mine cel mai frumos bmw de pe forum
|
ooo,fainutz bmw,nu faci donatie umanitara :lol: :lol: i-as m-ai pune un eleron si gata
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Frumoasa masina, felicitari! :)
Stopurile parca ar merge totusi altele (vezi poza), nu ma omor dupa ele inegrite. am si eu o intrebare, jantele alea negre de la ce producator sunt? 10x |
Re:
Quote:
Multumesc mult :) Stopurile inegrite le mai tzin pana apar full LED pt 4-usi (sunt in faza de testare). Eu nu suport stopurile Lexus, deci alea nu imi plac de loc. Inteleg ca la altii le plac dar nu as putem pune asa ceva pe masina mea... Jantele sunt Breyton Spirit Black 9x19. Daca doresti pretz sa imi spui :) |
stii mihai k nici robert nu le mai da viata lunga la stopurile lui, le va schimba...
au cam expirat lexusurile... |
super masina dar parerea mea este ca in primele poze arata mai bine decat dupa ce ai \"inegrit-o\", era un contrast superb, personal as readuce-o ca in primele poze, per total superba masina. sa o stapanesti sanatos
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:59. |
- Copyright 2026 4Tuning