![]() |
Re:
Quote:
valoarea reala a masinii se apropie mei mult de prima suma, kiar dak unii cer pe ea cat pe un seria 7 ;). e un motor mare si mananca mult, nu se arunca multi sa o cumpere, pentru ca cei care isi permit un astfel de consum fara prea mari probleme se orienteaza spre ceva mai nou... |
cre'ca glumesti :shock: :woowoo:
|
ms pt ultime sfaturi
pt cioli17 vreau sa-ti zic sa citesti mai bine am shi un opel astra de 1994 cu motor de 1.7TD masina care am sa o tin pt treburile zilnice iar cea in care initial amveam sa bag 20.000 shi apoi am facut rost (credit la banca) de 27.500 (de fapt erau 30.000 d atre sa-mi iau garaj) este drept sa zic mai mult pt fitze shi intreceri vreau sa fiu THE BEST cu o masina tunat aaproap[e la maxim ca 27.500 sunt ceva bani pt un tuning |
ms pt ultime sfaturi
pt cioli17 vreau sa-ti zic sa citesti mai bine am shi un opel astra de 1994 cu motor de 1.7TD masina care am sa o tin pt treburile zilnice iar cea in care initial aveam sa bag 20.000 shi apoi am facut rost (credit la banca) de 27.500 (de fapt erau 30.000 da tre sa-mi iau garaj) este drept sa zic mai mult pt fitze shi intreceri vreau sa fiu THE BEST cu o masina cu un tuning aproape maxim ca 27.500 sunt ceva bani pt un tuning adevarat |
audi : scuze , nu am fost atent cand am citit , oricum un CTR nu e doar 13-14 mii ce naiba ( 20.000 - 6-7.000 ) = 13-14.000
dan : nu am spus ca nu ai bani sa iti iei masina respectiva si nici nu e treaba mea ce masina mai ai tu si cum o duci ... am zis doar faptul ca ai facut o comparatie aiurea M3 si bora tdi ... spui ca nu vrei 530 i ca consuma mult si iti iei bora iar apoi zici ca vrei m3 sa fii cel mai tare :lol: |
Re: Vreau sa-mi fac un tuning marfa astept sugestii
Quote:
deci spoi ca nu vrei masina da cox ci un dizel caci consuma putin apoi spui ca iti iei m3 de nush unde ca sa '' fii the best '' :lol: no comment |
cioli17 np.... stiu si eu foarte bine preturile din DE si pe deasupra mai sunt si proprietar de honda.... :P oricum gasesti super Honde pana in 15000E dar trebuie sa cauti foarte atent si eventual sa ai si pe cineva acolo...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning