Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   al meau Cielo '95 gle (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/44561-meau-cielo-95-gle.html)

nucu_as 28-06-07 16:58

Re: al meau Cielo '95 gle

https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo/44819-need-help-set-fise-tesla-cielo-mici-nedumeriri.html

take a look....:sad:

Geo_ZGA 28-06-07 17:06

:lol: :lol: :lol: pai normal, daca o fii luat fise pt Audi, sau stiu eu ce marca de masina...trebuie modelul care e pe Cielo. cel mai simplu te duci cu masina acolo si scoti o fisa. te prezinti cu ea in mana la vanzator "vreau de'asta" :lol: sau apelezi la venzator daca e meserias, si iti spune el.

Geo_ZGA 28-06-07 18:39

A raspuns omu cu fisele....ii daduse pt motorul gresit, fiinddca e diferenta intre ohc si dohc. :)

nucu_as 29-06-07 08:28

mi-a mai venit o idee sa schimb si semnalizatoarele laterale, la masinuta mea semnalizarile laterale sunt rotunde....oi putea sa pun ceva frumos dreptunghiular pe alb???? dar fara sa mai fac ceva modificari...sa gauresc tabla sau mai stiu eu ce....oricum sambata ajung in craiova si cred ca ma apuc de ceva cumparaturi ca este nevoie...

Geo_ZGA 29-06-07 11:03

Sunt semnale de Logan sau de VW :) arata la fel :P se gasesc semnale albe/clare, nu e problema, dar o gaurica doua tot o sa trebuiasca sa dai, prinderea e un pic altfel.

nucu_as 29-06-07 13:16

Re: al meu Cielo '95 gle

imi trebuie si bec special pe portocaliu pt semnalizarile astea clare?
ce proprietati ar trebui sa aiba becul...? cati wati cati volti? :?:

Geo_ZGA 29-06-07 15:46

:( habar n-am. intrebi si tu la vanzator :)

MaTzA 29-06-07 17:45

volti ... clar 12.. wati nu vreau sa spun bazaconii asa ca ma abtin. Asteptam rezultatele :D

TM32CIP 29-06-07 23:35

am eu semnalizatoare albe pt lateral (aripi) ......... daca vrei da un mail la [email protected] . Te uiti la mine pe thread ca am si poze cu ele, pe tico arata sooper, am pus si pe cielo model umpic mai mari ....... daca vrei, spune :D

nucu_as 01-07-07 11:20

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 973838)
am eu semnalizatoare albe pt lateral (aripi) ......... daca vrei da un mail la [email protected] . Te uiti la mine pe thread ca am si poze cu ele, pe tico arata sooper, am pus si pe cielo model umpic mai mari ....... daca vrei, spune :D

ai facut ceva modificari pt laterale la cielo? adica ai dat gauri pt suruburi? n-as prea vrea sa gauresc tabla...mi-e mila de masinuta mea...spune-mi daca exista vreo posibilitate fara gauri pt semnalizarile astea laterale...mercic
ps: becul ala scrie pe el ca e de 5w pe 12 voltiNude Lindsay Lohan saver

http://myscreensavers.info/lindsay*****

TM32CIP 01-07-07 21:05

pe Tico meu au incaput perfect,fara gauri iar la acel cielo varianta cea mai simpla : semnalizatoarele albe vin "dotate" cu sticker pe ambele fetze, ramane doar sa tai cablurile originale, cuplezi cu cele noi, izolezi si se lipeste ....... daca cumva pui la indoiala calitatea, alea sunt de 1 an si pe cielo ala si nu s-au dezlipit deloc ...... :cool:

ps: ledurile incluse in pachet (galbene)

nucu_as 02-07-07 08:22

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 976284)
pe Tico meu au incaput perfect,fara gauri iar la acel cielo varianta cea mai simpla : semnalizatoarele albe vin "dotate" cu sticker pe ambele fetze, ramane doar sa tai cablurile originale, cuplezi cu cele noi, izolezi si se lipeste ....... daca cumva pui la indoiala calitatea, alea sunt de 1 an si pe cielo ala si nu s-au dezlipit deloc ...... :cool:

ps: ledurile incluse in pachet (galbene)

merci mult de info...daca nu gasesc azi ca sunt in craiova, fac om comanda la tine...astazi vreau sa iau cel putin capacul de la delcou...si niste boxe moca daewoo de la un prieten...ca ale mele baraiau....:-P :lol:

Geo_ZGA 02-07-07 17:33

Ai gasit? cum, cat? :)

nucu_as 03-07-07 08:45

Din pacate n-am avut timp si de piese sa ma uit...dar mi-am luat boxe fata/spate pt masina...pt fata sunt pe 9cm si spate pe 16cm....totul m-a dus cam la 130 ron. Cele mici 500 de mii cele mari 800 de mii, pe care le-am si montat destul de greu zic eu pe caldurile astea ca am intrat in portbagaj...ufffff. Nu este cine stie ce sunetul pt ca eu am vechiul casetofon pe cielo dar e un inceput...marcile si watii vi le spun mai incolo cand cobor la masina acum, vreau sa va intreb altceva:

-fara sa vreau am observat ca boxele alea mici pe fata originale de cielo sunt pe 8 ohmi iar cele care le-am luat sunt pe 4 ohmi cu vreo 40 wati, are vreo importanta asta???
pt ca sincer nu prea sunt multumit de ele (de astea de pe fata noi).

nucu_as 03-07-07 08:49

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 977768)
Ai gasit? cum, cat? :)

geo cred ca pana la urma imi pun semnalizari de astea normale de cielo dreptunghiulare...eu le am rotunde si mi se par asa mari...vreau ceva mai mic..dar nu pe alb...m-am razgandit...

All times are GMT +2. The time now is 13:04.

- Copyright 2026 4Tuning