![]() |
Re: al meau Cielo '95 gle
|
:lol: :lol: :lol: pai normal, daca o fii luat fise pt Audi, sau stiu eu ce marca de masina...trebuie modelul care e pe Cielo. cel mai simplu te duci cu masina acolo si scoti o fisa. te prezinti cu ea in mana la vanzator "vreau de'asta" :lol: sau apelezi la venzator daca e meserias, si iti spune el.
|
A raspuns omu cu fisele....ii daduse pt motorul gresit, fiinddca e diferenta intre ohc si dohc. :)
|
mi-a mai venit o idee sa schimb si semnalizatoarele laterale, la masinuta mea semnalizarile laterale sunt rotunde....oi putea sa pun ceva frumos dreptunghiular pe alb???? dar fara sa mai fac ceva modificari...sa gauresc tabla sau mai stiu eu ce....oricum sambata ajung in craiova si cred ca ma apuc de ceva cumparaturi ca este nevoie...
|
Sunt semnale de Logan sau de VW :) arata la fel :P se gasesc semnale albe/clare, nu e problema, dar o gaurica doua tot o sa trebuiasca sa dai, prinderea e un pic altfel.
|
Re: al meu Cielo '95 gle
imi trebuie si bec special pe portocaliu pt semnalizarile astea clare?
ce proprietati ar trebui sa aiba becul...? cati wati cati volti? :?: |
:( habar n-am. intrebi si tu la vanzator :)
|
volti ... clar 12.. wati nu vreau sa spun bazaconii asa ca ma abtin. Asteptam rezultatele :D
|
am eu semnalizatoare albe pt lateral (aripi) ......... daca vrei da un mail la [email protected] . Te uiti la mine pe thread ca am si poze cu ele, pe tico arata sooper, am pus si pe cielo model umpic mai mari ....... daca vrei, spune :D
|
Quote:
ps: becul ala scrie pe el ca e de 5w pe 12 voltiNude Lindsay Lohan saver http://myscreensavers.info/lindsay***** |
pe Tico meu au incaput perfect,fara gauri iar la acel cielo varianta cea mai simpla : semnalizatoarele albe vin "dotate" cu sticker pe ambele fetze, ramane doar sa tai cablurile originale, cuplezi cu cele noi, izolezi si se lipeste ....... daca cumva pui la indoiala calitatea, alea sunt de 1 an si pe cielo ala si nu s-au dezlipit deloc ...... :cool:
ps: ledurile incluse in pachet (galbene) |
Quote:
|
Ai gasit? cum, cat? :)
|
Din pacate n-am avut timp si de piese sa ma uit...dar mi-am luat boxe fata/spate pt masina...pt fata sunt pe 9cm si spate pe 16cm....totul m-a dus cam la 130 ron. Cele mici 500 de mii cele mari 800 de mii, pe care le-am si montat destul de greu zic eu pe caldurile astea ca am intrat in portbagaj...ufffff. Nu este cine stie ce sunetul pt ca eu am vechiul casetofon pe cielo dar e un inceput...marcile si watii vi le spun mai incolo cand cobor la masina acum, vreau sa va intreb altceva:
-fara sa vreau am observat ca boxele alea mici pe fata originale de cielo sunt pe 8 ohmi iar cele care le-am luat sunt pe 4 ohmi cu vreo 40 wati, are vreo importanta asta??? pt ca sincer nu prea sunt multumit de ele (de astea de pe fata noi). |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:27. |
- Copyright 2026 4Tuning