Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   help (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/44389-help.html)

vreu cielo :P 29-06-07 07:41

Re: help

M-am interesat de service in VITAN,si mi se pare cam scump,250 lei.
Cred ca mai caut.

vreu cielo :P 29-06-07 08:05

Inchide Fereastra
OPEL ASTRA COUPE 2,0 D 101CP TURCUAZ
Pret: 6,300 EURO An fabricatie: 2001 Carburant: Motorina
Rulaj: 90,000 km Capacitate: 1,998 cmc Putere: 101 CP
Dotari:
EURO 3; CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE; 4 AIRBAGURI; AER CONDITIONAT; INCHIDERE CENTRALIZATA;
PRETUL AFISAT INCLUDE TAXA DE PRIMA INMATRICULARE IN RO SI TVA

Bineinteles sa o verific in service,sa nu fi avut accident,sa aiba vopsea originala,km sa corespunda.......verificata total.
Ce ziceti,se merita?
Sau raman tot la cielo?

nucu_as 29-06-07 08:38

hmmm e suspicios de ieftina...vezi sa nu fie matrasita...astia care le aduc din afara cam smecheresc masinile...ai mare grija

Geo_ZGA 29-06-07 11:02

Normal ca merita Opel, dar...e destul de ieftina (nu chiar exagerat de ieftina, dar e...), plus ca e coupe, adica in 2 usi. In mare, eu zic ca e bine...dar sa nu fie manarita si sa merite...nu e masina de familie.
Plus ca atunci cand iti iei o masina trebuie sa te gandesti si la intretinerea ei, daca o sa-ti permiti o revizie de 4000 ron, etc, etc...piesele sunt mult mai scumpe la Opel decat la Daewoo.

B-63-WZD 29-06-07 17:35

Geo , sa stii ca intre piesele de Daweoo si cele de Opel nu e chiar asa de mare diferentza de pret. Este , dar nu foarte mare , adica Opel este cea mai ieftina masina germana de intretinut. Eu zic sa o verifici, si sa te interesezi cat te costa taxa de prima inmatriculare .... si vezi daca iti convine.

Geo_ZGA 30-06-07 09:12

La Opel, pretul include taxa de prima inmatriculare.
WZD, tu vb din auzite sau din proprie experienta? imi cer scuze ca sunt rautacios, dar...am 3 prieteni cu Opel-uri noi. Recunosc, nu au avut nici un fel de probleme cu ele, sunt "beton" masinile, dar (din nou dar)...i-au uscat reviziile. SI crede-ma ca au fost la toate service-urile, cautand cel mai bun pret. La Astra i-a costat revizia cred ca de vreo 3-4 ori mai mult decat pe mine la Cielo. La Vectra nici nu mai vorbesc...3800 ron o revizie :( Adica...bune, bune, dar si cand pica ceva...ai pus-o!

Deci, daca iti poti permite sa intretii un Opel, iei un Opel...daca nu, masini mai ieftin de intretinut...plus ca am mai zis odata: e in 2 (de fapt 3 cu portbagajul) usi. Nu e de familie.

B-63-WZD 30-06-07 22:57

Geo , nu vorbesc din auzite , acum mai e si faza in care daca vrei sa iti faci toate reviziile la reprezentantza .... da , te cam usuca, dar daca te duci la un service unde cunosti pe unu sau pe altu .... problema nu mai e asa de grava. Eu ma refeream strict la piese cand am zis ca nu e chiar FOARTE scumpa. De asemenea nu am zis ca nu este scumpa , ci doar ca nu este foarte scumpa.

vreu cielo :P 01-07-07 14:58

Deci mai bun cielo.
Va multumesc pentru sfaturi si mai astept pareri.Mai am o saptamana sa ma gandesc,in seara asta plec la mare,si cand vin dau o fuga in vitan sa vad despre ce e vorba.Pana atunci mai sfatuitima.

Geo_ZGA 02-07-07 08:19

vezi ca targ e sambata (f putin) si duminica dimineata. Daca ai timp, eu iti recomand sa te duci sambata dupa-amiaza, te uiti linistit, si duminica dimineata te duci la fix, la ce ti-a placut...
sfaturi: ai grija cu samsarii, nu lua masina fara sa o duci la verificat in service. sa se uite la tot, inclusiv la tabla.

Geo_ZGA 02-07-07 08:37

1 Attachment(s)
Vand Cielo Executive din 2003, primul proprietar, motor 1.6, 45.000 km reali, alarma, inchidere, AC.
Casco + rca la Asirom pana in septembrie + Rovinieta.
Toate reviziile facute la timp.

Masina este foarte ingrijita, tinuta in garaj. Motivul vanzarii este un upgrade.
O puteti testa in ce mod doriti.

PRET: 6000 EUR.

Masina se afla in Braila pentru ca acolo sta in garaj.
Daca e cineva hotarat o pot aduce in Bucuresti.

Geo_ZGA 02-07-07 08:38

Vand Cielo Executive GPL de culoare argintiu metalizat ,an fabricatie 2004, motor ECO-TEC, capacitate 1500 centimetri cubi , 85 cai putere, kilometri parcursi 35000, aer conditionat, servofrana, servodirectie, sistem audio BLAUPUNKT, inchidere centralizata pe telecomanda, alarma, proiectoare de ceata, stare impecabila.
6500 euro

Geo_ZGA 02-07-07 08:41

1 Attachment(s)
Cielo din 2004 , Octombrie , Executive , toate dotarile , alarma cu pager , mp3 player sony , boxe sony , huse piele , stare impecabila , 74 000 KM , raru facut , locatie Bucuresti , euro 3 , primu proprietar , inchidere centralizata ,aer conditionat , paravanturi .... 5900 euro putin discutabil !!

BGD_NNE 02-07-07 15:58

Ultimu e rentabil , il scoti la 5600

Geo_ZGA 02-07-07 16:22

este, dar are mai multi km....oricum nu sunt f multi. Primul mi se pare cel mai ok, mai ales daca e primul proprietar (si cred ca e). Chiar daca are 1 an in plus, are putini km.

vreu cielo :P 09-07-07 08:30

Inchide Fereastra
OPEL ASTRA COUPE 1,8 I 125CP GRI METALIZAT
Pret: 6,500 EURO An fabricatie: 2002 Carburant: Benzina
Rulaj: 108,000 km Capacitate: 1,800 cmc Putere: 125 CP
Dotari:
EURO 4; CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE; SERVO-DIRECTIE; 4 AIRBAGURI; CLIMATRONIC; COMPUTER BORD; JANTE ALIAJ; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;
ECHIPARE SELECTION, FULL OPTIONS, COMENZI VOLAN, RADIO-CD, ABS, ESP, INCHIDERE CENTRALIZATA, ALARMA, SERVO TOTAL, PROIECTOARE CEATA, SCAUNE SPORT, PRET NEG
PRETUL AFISAT ESTE CEL DE VANZARE (INCLUSIV TVA DACA SE EMITE FACTURA)

All times are GMT +2. The time now is 21:11.

- Copyright 2026 4Tuning