Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Renault Megane-coach Club ! (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/44384-renault-megane-coach-club.html)

greed 12-09-07 14:14

Re: Renault Megane-coach Club !

@sika: mersi de oferta, dar as vrea sa stiu, orientativ si pretul (cu tot cu taxa de prima inmatriculare). Oricum, mie mi se pare ca arata super modelul. + consum urban mic.

Astept in continuare pareri.

Ms all

sika. 12-09-07 14:19

deci pretul este de 3000 euro + taxa 1800 masina este din 97 si are amortizoare noi filtru sport toba sport remus si intermediara si finala geamuri el oglinzi el incalzite comp de bord stiu este putin cam mult dar credema eu am luato cu 3500 si nam mers cu ea prea mult oricum masina are 150 000 dar merge ca noua daca nu cauta si tu una cu motor mai mic sau depinde de ce ti doresti tu oricum sunt fericit ca o am !!!:D

dj_saint2004 12-09-07 18:53

salutare. are cineva idee despre editia Rive Gauche de la megane coach? o sa pun poze cu al meu curand.

greed 13-09-07 10:26

@sika: suna tentant. dar deocamdata astept banii de la banca :). We'll keep in touch

sika. 19-09-07 19:19

haidetzi oameni cu coupeurile sa ni le vedem poate facem si noi odata sa ne intalnim maimultzi cu ale noastre bijuteri DJ___saint te astept cu pozele alea :D

sadsmile 19-09-07 20:30

6 Attachment(s)
Cam tarziu dar nu am avut timp sa mai itru pe ne.Sper sa va placa masinutza mea:)

browser 19-09-07 23:17

frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente :)

dj_saint2004 23-09-07 19:29

5 Attachment(s)
vand masina.

Attachment 351901

Attachment 351902

Attachment 351903

Attachment 351904

Attachment 351905

RENAULT megane coach din 99, euro 3, motor 1600 16v, jante alessio pe 15, toba sport, suspensie sport, eleron cu margini de carbon, bara stabilizatoare, aer conditionat, MP3 player KENWOOD, geamuri electrice, inchidere centralizata cu telecomanda ep cheie, folie 3M, bi-xenon, proiectoare, asigurare valabila pana in decembrie cu posibilitate de prelungire, inspectie tehnica pana in 2009. masina este adusa din italia acum 3 luni de un prieten. masina are cauciucurile noi firestone uleiul schimbat de nici 300 de km si toate consumabilele. pretul este de 3400 de euro negociabil.

cine este interesat ma poate gasii la 0753761584 sau aici.

sika. 29-09-07 12:56

1 Attachment(s)
nu vi se pare super sportiva din pozitia asta pe mine nu ma duce cu gandu decat la raliurile exact asa de acum vreo 7 8 ani pe vremea cand ma jucam cu masina asta doar machetutza

LLV Racing 01-10-07 19:50

4 Attachment(s)
Abia acum am terminat cu toate lucrurile pe care vroiam sa le pun pe masina si sunt foarte multumit de rezultat. :lol:

Deci incet incet au aparut un filtru conic cu protectie pentru caldura,un computer Unichip reglabil in timp real, un regulator de presiune pentru injectoare,catalizator scos,Jante ATS 15 inch si 8J latime cu cauciucuri Marangoni Zeta Linea (topul de gama de la Marangoni),volan Momo Race turometru cu leduri.
Motorul s-a schimbat total in urma modificarilor,trage excelent,iar stabilitatea datorita rotilor este peste asteptarile mele.
In final sunt multumit de masina mea.

sika. 02-10-07 16:20

frumoasa superba poti sa mi dai id tau de mess pls sa te intrebcate ceva al meu e [email protected]:D

LLV Racing 02-10-07 20:33

Quote:

Originally Posted by sika. (Post 1129438)
frumoasa superba poti sa mi dai id tau de mess pls sa te intrebcate ceva al meu e [email protected]:D

E [email protected] dar din pacate intru cam rar pe mess.

sika. 02-10-07 21:48

am observat ca tu in fatza jos langa skimbator ai 3 butoane eu am doar 1 pt ce sunt celelalte 2 :rolleyes2 :?: aaa si inca ceva in stanga langa volan e un buton cu un simbol cu un picior care apasa pe o pedala pt ce e acela poate stiti ca eu nu stiu ... daca il apas incepe si piuie :lol:

LLV Racing 03-10-07 00:21

Butoanele de langa schimbator sunt pentru incalzire in scaune,dar in stanga volanului nu am nici un buton.

bob 06-10-07 18:38

Quote:

Originally Posted by LLV Racing (Post 1128039)
Abia acum am terminat cu toate lucrurile pe care vroiam sa le pun pe masina si sunt foarte multumit de rezultat. :lol:

Deci incet incet au aparut un filtru conic cu protectie pentru caldura,un computer Unichip reglabil in timp real, un regulator de presiune pentru injectoare,catalizator scos,Jante ATS 15 inch si 8J latime cu cauciucuri Marangoni Zeta Linea (topul de gama de la Marangoni),volan Momo Race turometru cu leduri.
Motorul s-a schimbat total in urma modificarilor,trage excelent,iar stabilitatea datorita rotilor este peste asteptarile mele.
In final sunt multumit de masina mea.

man, vad in poza cu motorul tau un filtru mic cu capac argintiu, ce este si la ce foloseste ? ce filtru ai ales si cat ai dat pe el ? ai obsevat vreo diferenta dupa ce ai montat regulatorul de presiune ?

All times are GMT +2. The time now is 01:32.

- Copyright 2026 4Tuning