![]() |
Nu cred ca o sa pot sa mai raspund asa des la \"cereri de inscriere\" in urm 2 luni ca ma pashte bac-ul si o sa intru mai rar..da cand o sa intru o sa invit pe toata lumea care lasa ID de topshift aici...
|
Re:
Quote:
Am incercat si yo sa fur 2 masini da zicea ca o sa ma prina politia si sa renunt si mia luat creditele :D |
Re:
Quote:
pune-ma pe mine in locul tau daca stii...sau macar adauga-ma acolo ...am mai jucat ceva de genu si are optiune si poti sa fie mai multi shefi :) :peace: mi-am luat nos :P |
Re:
Quote:
Yar am incercat sa ciordesc o masina si nu a mers treaba da nici nu ma prins politia data viitoare bag mai multe credite sa o fur :D |
pai ma dau pe mine afara din exhipa si urmatorul de pe lista am impresia ca trece sef
|
am spart echipa....a facut alex_maxx una care se cheama tot \"4tuning\" si invita toata lumea inapoi
|
hmm..nu cred cred k trebuie sa ai tu o optiune acolo! vezi si tu!
|
hai k am facut eu echipa va trimit mesaje la toti sa intrati iar !!!!
...cine nu a primit inca invitatie sa scrie aici userul !!...si altii care mai doresc :) sa intre ! :peace: |
io's kirilic.......baga si mie o invitatie:D
|
re
vreau sa ma inscriu in echipa 4tuning : aleovidiu , astept invitatia
am intrat, ms |
dai la garage Vehicle: si ii dai buy si iti apare lista si cat costa
|
re
cum pot face rost de $ sa-mi iau prima masina?...incerc sa cumpar Ford-ul din 77 cu 2500$ dar imi zice: This vehicle is currently unavailable
|
pai ai niste puncte credit ...dute la work :) si foloseste din ele si iti da bani in functie de cate credite folosesti!
|
....
mi am facut si eu cont turbo110
|
Bagati-ma si pe mine in ekipa : Sc0OTeR :twisted:
Cum dreq fac curse :?: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:57. |
- Copyright 2026 4Tuning