Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   4tuning tshirt... (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/443-4tuning-tshirt.html)

cj82ufo 11-02-04 11:38

is de acord cu aicad
nickul nu trebuie sa fie pe spate ca atunci tre sa ii intoarcem pe toti sa vedem care le este numele
tricuorile sa fie negre
si puteti pune sigla doar pe fata de 10 /10 cm in stanga si in cealalta parte nickul sa se vada ,nu cat e tricoul

B12ZMD 11-02-04 13:39

hai ma ce naiba...stam acuma sa parlamentam nicku ba in stanga ba in drapta, lasati sa vedem mai intai cat costa si cine vrea...ca parca vad ca se gasesc 30 sa zica \"si eu, si eu\" si nimeni nu da sau nu are bani....

Vineri sa veniti toti in H care vreti si facem lista finala cu toti cei interesati (cu adevarat!).

aicad 11-02-04 21:00

eu VREAU, dar nu am bani si nici nu pot sa vin vineri in H pt ca mai am un examen de tot ca##tul. Eu astept sa vad la ce m odel se va ajunge si probabil o sa imi fac singur sau in runda 2!

Morro 12-02-04 08:53

mai urmeaza sa ne punem si un sortulet si suntem ca la restaurant :P

Hondarul 12-02-04 09:06

Caterinca... :lol: :lol: :lol:
Oricum, ne vedem vineri pentrua vorbi cam cati suntem si ce sa facem. Ca de dat banii, eu zic ca n-are rost acuma, sa asteptam sa se mai stranga romanii dornici, sa mai avem o reducere, ceva, ca doar nu purtam tricourile pe vremea asta...

Eu sunt vineri acolo. Sper sa venitzi.

Gabi 12-02-04 09:39

La frate-meo la firma de 300000 imprimarea, cu tricou' lor, indiferent de modelu' imprimarii!

B12ZMD 12-02-04 10:09

EU vineri in MOD SIGUR SUNT ACOLO! ........... pe vremea asta...a??? ce ziceti ??? ne dam cu \"saniile\" ?? hai ca acuma trece iarna si la vara o sa ne fie dor de un drift.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi 12-02-04 10:11

Am uitat sa precizez: 300000 pe tricou colorat ( indiferent de culoare ) si 250000 pe tricou alb.

X-Ray-Eyes 12-02-04 13:05

1 Attachment(s)
Dar de ideea asta ce parere avetzi ?
Bineinteles , Negru este cel mai misto si daca vretzi cu adevarat se poate purta si vara ..., insa culoarea se poate schimba ( ca sa nu va simtzitzi ca la ecuator) insa ceva care sa se potriveasca cu acest galben de la 4tuning...

Hondarul 12-02-04 13:11

Traiasca nea X-RAYES !!!!!!!!

Ne-a scos din impas...

Imi place foarte mult tricoul, e super.

Dar parca vad ca la vara o sa facem totzi topless ca ne omoara negrul ala...

Oricum, modelul e super si as vrea sa raman asta.

b99sha 12-02-04 14:18

Si mie-mi place mult! La vara (sau chiar de la inceput) merge sa le facem pe tricouri albe si doar sigla sa fie pe fond negru.

p.s. nici eu nu ajung vineri - trudesc

aicad 12-02-04 14:20

WOW! I say! WOW!
Trebuie sa recunosc ca arata SUPERB! Eu sunt de acord cu modelul asta!
X-ray baga si tu poze cu imaginile in marime naturala sa putem sa facem si noi aici.

X-Ray-Eyes 12-02-04 20:29

Quote:

Originally Posted by \"aicad\"
WOW! I say! WOW!
Trebuie sa recunosc ca arata SUPERB! Eu sunt de acord cu modelul asta!
X-ray baga si tu poze cu imaginile in marime naturala sa putem sa facem si noi aici.

Cum sa bag imaginile in marime naturala ?
Ca nu inteleg ...
Adica sa fac poza pe dimensiunile unui tricou ?
:lol:

cj82ufo 13-02-04 00:11

x-ray te respect
si eu sunt de aceeasi parere :twisted: :twisted:

pimp_lex 13-02-04 03:52

supermisto design X-rays......ce-as adauga eu ar fii o poza a masini fiecaruia pe partea din fata stanga-jos fata de sigla de pe piept......n-ar fii misto?

All times are GMT +2. The time now is 06:52.

- Copyright 2026 4Tuning