![]() |
Re: masina mea
O vinzi ??? iti dau eu 10 mil pe ea , cu in ca 20 fac din ea o gordina de incremedesti , pui in motor de r5 turbo miste tarabe de roti si nu mai are nimeni ce sa iti zica !!! zi daca o vinzi ?????
|
Jaguar 1300 turbo sport!!! Jos toate brizbrizurile si scapa de culoarea aia rosie! Cum au spus si ceilalti mai sus cat mai simpla!
|
wow!!!!!:shock: :shock: :shock:
-scapa de dungile ale de p masina; -scapa de steguletele alea; -scapa de chestia aia de pe capota(io cred k nu ai turbo-GPL p ea); -scapa de scrisul ala mare cu DACIA de pe usi; -vopseste pragurile cu negru/alb; -da jos coada aia de rechin; -vopseste masca din fata cu negru; asculta de sfaturile baietilori....o sa vezi mai tarziu k au dreptate..... numai bine...... |
masina ta se vede ca e intretinuta dar tineo cat mai simpla man si o sa vezi ca o sa arate de 1000 de ori mai bine fara toate nebuniile alea de pe ea,deci da jos tot ceea ce ai pus pe ea si laso simpla si o sa vezi ca o sa iti placa mai mult dar acum ramane la aprecierea te ceea ce o sa faci.
|
degeaba iti bati gura ca daca vezi dupa poze nu cred ca in scurt timp va pica ceva autocolant dupa ea ...pacat ca masina in sine arata bine fara toate prostiile alea ..
|
" sorcova vesela...sa traiti sa'mbatraniti " ........sper c-ai inteles unde vreau s-ajung :B
|
Quote:
|
prea prea prea incarcata impopotonata prea prea las`o simpla cat mai simpla
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning