Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Jante de plastic!!! (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/44288-jante-plastic.html)

FIGHET 22-06-07 01:42

Re: Jante de plastic!!!

orcum una peste alta o sa fie o inventie buna si asteptata de multi kred

k4r4 22-06-07 10:40

nu va ganditzi la plasticu de la bidonu de cola sau la sticla din parbriz....k nu e vb d asta...sunt doar fibrele....am mai vazut niste materiale destul de interesante din combinatzia asta si va zic k am ramas prost cnd am vazut ce rezistentza au...

mihai.ghetto 22-06-07 11:32

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 960760)
o sa ma distrez cu bricheta pe jentile astora de plastic:))) le tunez :>
nu da acu serios vine tziganu isi incinge bine cutitu si scrie pe jenti: smecheru smecherilor greu greilor bossu jupanu sau cum si-or mai zice astia :|

aici ai dreptate... in schimb daca ai jante de aliaj/cromate nu are ce sa-ti faca, nu se zgarie, sunt indestructibile.

topser 22-06-07 11:45

Doamne da ce minte au unii.... :|

cum sa se arda ma cu bricheta ? nu e plastic ordinar fratilor..de fapt nici nu e plastic...

razak 22-06-07 11:53

palea da direct cu cheia si tot si-a inscriptionat numele :D sau o hartie abraziva de 40 ... parfum :D

Sindrom 22-06-07 12:25

pai da se putea sa nu viseze lumea la q7.....al draq tractor....daca termina proiectu si vor iesi in productie va fi o treaba buna...poate nu ne intoarcem la fier...etc....tehnologia trebuie sa avanseze. Parerea mea!

Tzus 22-06-07 13:02

Sa testeze la noi in Romania astfel de jante...Sa echipeze un Logan cu niste jante din acest aliaj si sa strabata tara sa vedem cat de rezistente sunt.

Alex-Rahova 22-06-07 13:38

eu zic ca 'de mare fitza' ar fi, aceste jante..daca s-ar putea sa le faca ( nu complet) transparente... si cu niste cauciucuri , nu negre, ci colorate, albastru, ceva de genul racordurilor siliconate...albastrul ala puternic..
:lol:

Bemelo 22-06-07 14:19

ar fi ceva... kitsch dar ar fi ceva.. :)) .. On topic .. Jantele astea la prima vedere dau impresia de ceva ieftin..Nu cred ca ar da bine deloc pe un supercar sau o masina de lux de ex..

B-87-CTE 22-06-07 23:01

nu stiu cat de repede se vor lasa oameni convinsi de asemene chestii!!!!!!!plus de asta exista un monopol al industriei de "aliaj" si astia nu or sa se lase dusi de la borcnul cu miere asa de repede ,vor incerca si ei sa mai imbunatateasca perfomantele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asa ca putem sa mai asteptam pana o da vedem productii de serie la asa ceva!!!

Sindrom 22-06-07 23:22

mai bine zici nu stii cati romani se vor lasa convinsi....pentru ca europenii din ce am observat si cunoscut io sunt foarte deschisi la ceva nou! mai ales daca au argumente.....si apropo de supercars daca dai 500 de mii de euro pe o masina doar n-o sa aiba jenti din plastic:)))) poate ooptional

B-87-CTE 22-06-07 23:29

chiar dc europeni sunt deschisi la nou ,gandeste-te ca chestile astea sunt la stadiu de proiect!!!!!
un procent foarte mic de proiecte ajung la nivelul de serie care sa aiba un succes absolut astept macar un concept auto care sa aiba jantele din plastic sau o firma mare (producatoare de jante) sa promoveze asa ceva la un salon auto !!!!!
si atunci putem vori de fatul ca plasticul concureaza aliajul

timmyamza 22-06-07 23:33

cred k astea de plastic ar putea avea un design mult mai frumos decat aliaj

22VIN 22-06-07 23:57

Quote:

Originally Posted by topser (Post 961124)
Doamne da ce minte au unii.... :|

cum sa se arda ma cu bricheta ? nu e plastic ordinar fratilor..de fapt nici nu e plastic...

adica imi zici tu ca daca incing bine un cui pana se inroseste si il infig in janta nu se intampla nimic nu? e plastic de pe marte:|

Mario_Dub 23-06-07 00:13

parerile sunt impartite, orice lucru este distructibil poate fi si titaniu ca si ala la un moment dat cedeaza, deci treaba cu arsul jantelor se poate aplica si la o janta de aliaj ca si asteia i se schimba culoarea la un moment dat sau de zgariat este chiar foarte usor cum a zis si razak. tipuri noi de materiale se folosesc la jante de cand au aparut, tabla, magneziu, aluminiu, carbon, de ce nu si un plastic... mai ales daca va fi mai ieftin decat metalul ceea ce nu prea cred dat fiind ca va fi un produs nou si poate concura la calitati pozitive cu cele existente.

All times are GMT +2. The time now is 05:32.

- Copyright 2026 4Tuning