Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Dupa parerea voastra care au fost si sunt cele mai tari jocuri cu masini ??? (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/44255-parerea-voastra-tari-jocuri-masini.html)

ADDOstreet_racer 08-07-07 21:47

Re: Dupa parerea voastra care au fost si sunt cele mai tari jocuri cu masini ???

domnilor hai sa fim seriosi si sa spunem lucrurilor pe nume .....nfs si fast and furios sunt cele ce neau creeat ceea mai mare parte din cultura tuningului existenta asta zi si care neau facut sa vedem tuningul asa cum il vedem akum ....ele au ajutat f mult la cladirea industriei de tuning existente azi ,,,,asa k votez nfs ...

AdiNX 08-07-07 22:25

Re: Dupa parerea voastra care au fost si sunt cele mai tari jocuri cu masini ???

ca bine zici pustiule.. nfs si fnf au fost cele ce ne-au atras spre "tunarime"

Spookie 09-07-07 20:45

Dap nfs ftw :mrgreen: ...

Skillzu 10-07-07 03:12

Quote:

Originally Posted by Pustiu_Fanatik (Post 988138)
domnilor hai sa fim seriosi si sa spunem lucrurilor pe nume .....nfs si fast and furios sunt cele ce neau creeat ceea mai mare parte din cultura tuningului existenta asta zi si care neau facut sa vedem tuningul asa cum il vedem akum ....ele au ajutat f mult la cladirea industriei de tuning existente azi ,,,,asa k votez nfs ...

si din pacate v-au ajutat prost....nu o luati ca atare...cine nu intelege sa nu comenteze,cine are ceva de spus sa foloseasca pm ( voi ati cam luat-o ca o chestie la moda...cum au facut multi...dar nu e vina voastra :) )

in alta oridine de idei... LFS @ pc alaturi de toca (gtr 2 nu am jucat) si nfspu (porsche unleashed) - pana si gt2 jucat pe pc e mai tare decat nfsu ,nfsu2 etc etc etc

in rest...daca mi-as permite acum mi-as lua un playstation numai pentru grand turismo.it's awesome.

import_skillzzz 10-07-07 08:16

nfs und 1 a fost un joc revolutionar : first tuning game - stylingul ne omora pe toti + ca nimeni nu mai avea nitro la vremea aia in niciun joc + ca a introdus modul drift/drag - cred ca a fost cel mai bun joc all over cu masini (nu ca ar fi avut cine shtie ce gameplay, doar prin simplu fapt ca lumea a fost shocata la vremea aia)

lfs , toca si alte simulatoare au aparut (ca gameplay au depasit toate nfs puse la un loc).Totusi de ce in simulatoarele astea nimeni n-a avut vreo ideea d'asta geniala(gen trecerea de la schimbare culorii masinii -toate auto-games pe atunci, si tuning dupa nfs und 1), dar repet, nfs und 1 te facea sa joci numai prin simplu fapt de ati debloca o toba noua la masina

(acu' sariti cu criticile)

ADDOstreet_racer 10-07-07 09:12

Da poate k ai dreptate e in functie de cum a inteles fiecare notiunea de tuning dak unii au inteles k pot folosii acelasi bodykit numai k in loc de rx7 sal puna pe dacie ...e problema lor .....ai dreptate ..yo ma refeream k asa in mare neau prezentat ffff multe idei referitoare la tuning ,,,,scuze de oftopic am vrtut doar sa motivez ceea ce am spus ,,,,multumesc ,,,,,

viperthevenom 10-07-07 09:41

Este adevarat, NFSU a fost o revolutie pentru stilul arcade, si cred ca sunt putini pe forum care nu l-au terminat, ca realsim este zero, jocul se baza pe fun si pe stilul RPG de a primi itemuri noi, si cu toate acestea a fost un joc bun, si eu sunt fan LFS si alte jocuri realiste dar daca apare un joc din seria NFS, nu ma dernanjeaza sa ma relaxez un pic:) Personal mi-a placut si juiced mi s-a parut mai interesant ca NFS u2 mai ales ca era cu o idee mai realist, si damage si mai trebuia sa pui frana in curbe, iar piesele erau licentiate

Skillzu 10-07-07 19:19

Quote:

Originally Posted by import_skillzzz (Post 990445)
nfs und 1 a fost un joc revolutionar : first tuning game - stylingul ne omora pe toti + ca nimeni nu mai avea nitro la vremea aia in niciun joc + ca a introdus modul drift/drag - cred ca a fost cel mai bun joc all over cu masini (nu ca ar fi avut cine shtie ce gameplay, doar prin simplu fapt ca lumea a fost shocata la vremea aia)

lfs , toca si alte simulatoare au aparut (ca gameplay au depasit toate nfs puse la un loc).Totusi de ce in simulatoarele astea nimeni n-a avut vreo ideea d'asta geniala(gen trecerea de la schimbare culorii masinii -toate auto-games pe atunci, si tuning dupa nfs und 1), dar repet, nfs und 1 te facea sa joci numai prin simplu fapt de ati debloca o toba noua la masina

(acu' sariti cu criticile)

nu sar,vin relax cu observatii :-)

poate pentru tine a fost primul joc cu tuning,nitro and stuff.
eu am jucat foarte mult timp street legal,si desi era imposibil sa te alergi printre stradute,si stataem sa vina noaptea sa pot sa ies la liniute,unde mai puteam controla masina....merita fiecare minut pierdut.iti puneai tu tot pe masina.nos,spoilere,eleroane,volan,scaune,oglinzi, ,faruri,stopuri,geamuri,jante,cauciucuri,amortizoa re,arcuri,frane,evacuare de la serpi la finale,rollcage,motorul il reglai tu,si se desfacea pe bucati ,pistoane,biele,axe cu came,rampa injectie,sau carburatoare,chiuloase,filtre aer,alterantor,baie ulei.si trebuia sa le iei in ordine ca altfel nu mergeau.iti vopseai cum vroiai tu masina.

nfs a venit cu chestia asta la moda...curse ilegale,tuning WOW...atata tot.a fost ceva nou pentru ca era nfs si era facut de EA.au finante,ceea ce noua ne ofera cele mai tari motoare grafice,cele mai detaliate masini licentiate etc etc.

dc toca and co. nu au venit cu tuning? in toca exista tuning,dar numai pe partea tehnica.e un simulator de curse.acolo nu isi pune nimeni spoilere k sa arate frumos.acolo sunt studiate in tunel si atat,pur practice.nu o sa tuneze nimeni ,ever o masina de LeMans sau una de DTM.
Si nu e vorba doar de toca...cine vrea sa faca curse pe circuit nu-l intereseaza folii,eleroane,faruri,stopui,jante,tobe etc. am observat ca sunt chiar impotriva :)) un pic stresanti oamenii,dar asta e.

MeHiGH 10-07-07 19:54

uelcam beac :D
nfs - revolutionar

Opportunity 16-07-07 20:00

sunt de acord cu skillz

BC 37 ALB 24-07-07 15:01

NFS si Burn Out cele mai tari jocuri

!41! 25-07-07 00:27

ce poll ati facut la tampeniile alea?
stiti ce inseamna joc cu masini? gran turismo STRICT !
alea s jocuri in care mergi cu 7000km/h pe iarba si masina se comporta la fel pe orice teren ?
ca sa nu mai vorbesc de directie feedback bla bla bla ..afara de aspectul masinilor nu au nimic real
si daca vreti masini modificate sant milioane de posibilitati in granturismo si sant masini de curse nu tramvaie cu neoane si tampenii

Raz6633 25-07-07 02:31

Omu stai putin... se pare ca n-ai jucat R Factor, sau Live for Speed, parerea mea... incearca-le si pe astea... si dupaia mai discutam...

!41! 25-07-07 11:51

nu ! astea nu le am jucat..ma refer la nfs si multe altele care le am mai jucat..

hyper93 26-07-07 12:18

dupa parerea mea cele mai tari jocuri cu masini sunt NFS, TDU shi Flatout .shi oleak GTR 2

All times are GMT +2. The time now is 08:06.

- Copyright 2026 4Tuning