Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Actiune azi noapte in Timişoara. Maine in toata tara ? (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/44248-actiune-noapte-timisoara-maine-tara.html)

GRIGO 21-06-07 14:28

Re: Actiune azi noapte in Timişoara. Maine in toata tara ?

foartre tare ....
in constanta merge la interex ..... ce ziceti ne bagam ....:D

Cipa 21-06-07 14:33

Bv. baieti... :D Super misto... acum stim si noi ceilalti din alte judete unde sa le facem in ciuda la gabori... TRAIASCA REAL !!!! chiar ca fara egal :))) :)))

Cipa 21-06-07 14:34

GRIGO-X2 eu ma bag :D

Bobby boss 21-06-07 15:24

Jmecher ala pe role lol.bv baeti

dj16xxs 21-06-07 15:36

o sa aibe de suferit acum baietii cu masinile tunate din timisoara....asa am patit si noi dupa vestita ilegala din craiova de pe 29.06 de acum 3 ani!!! toate masinile un pic"tunate" erau amnedate!!! de ce? pentru ca existam!!!! mi-am luat in 2 seri,3 amenzi pentru acelasi lucru(folie,roti,toba)....
ce au facut baietii in tm e de admirat pentru ca nu prea mai au multi tupeu sa mai faca!!!!

mai e un pic si vine 29.06.07.......

juana_man 21-06-07 16:08

Quote:

Originally Posted by Bobby boss (Post 959698)
Jmecher ala pe role lol.bv baeti

wow,da, "smecheri" ! merita tot respectu!!

Tboy 21-06-07 16:27

mda asemenea chestii sunt misto .... dar ce s-ar fi intamplat daca unul dintre motociclisti la mersul intr-o roata o pierdea de sub el si o arunca intr-un spectator? cine ar fi fost vinovat aici?

Preparatul 21-06-07 19:55

bravo baieti trebuia s ale-o faca cineva la tablagii astia Bravo tot respectu

Swat-Cat 21-06-07 20:07

asteptam replica Bucurestiului !!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

nu are cineva o curte mai mare???

TurkishCarFan 21-06-07 20:36

Prea tare frate...

Grigo...Pe bune merge si nu se ia nimeni de tine akolo la interex?
Ar fi prea tare... =)) sa`i vad la gard ca se uita le mai iau si bani pe bilet :lol:
Si o palma peste cozoroc si urari de bine :D

GABBY_ 21-06-07 20:56

vad ca entuziasmati de show sunt multi care nu au permis si nu ar resimtii deloc efectele secundare ale acelor huiduieli.politia oricum a notat tot si vor incepe cu amenzile si ptr ca ai pe toba un strat mic de praf asa ca nu vad de unde atata bucurie.

Urban_Racing 21-06-07 21:47

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 959166)
Moaa!!,ce "cascadorii"...Nu stiu ce poate sa fie de admirat la astfel de manifestari!Atata ai duce mintea sa huiduie ca niste retardati dupa masina de politie,vai steaua lor!
Iar in cazul in care se dezechilibra vreun teribilist d-ala si ranea vreo 3-4 insi sa vezi ce-ar fi alergat p-acolo speriati ca prostii dupa politie si salvare!.....ce copilarii de 2 bani :|

asta`i gabor :))))

THX-1 21-06-07 22:05

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 960296)
asta`i gabor :))))

Am terminat o facultate prietene(tehnica si de 5 ani)!!!..deci in nici un caz n-am cum sa fiu gabor!!.....si inca o data!"wow" "ce marfa" "cool" "ce tare" "ce smekeri".....maturizati-va!

Corse 21-06-07 22:14

Quote:

Originally Posted by dj16xxs (Post 959722)
o sa aibe de suferit acum baietii cu masinile tunate din timisoara....asa am patit si noi dupa vestita ilegala din craiova de pe 29.06 de acum 3 ani!!! toate masinile un pic"tunate" erau amnedate!!! de ce? pentru ca existam!!!! mi-am luat in 2 seri,3 amenzi pentru acelasi lucru(folie,roti,toba)....
ce au facut baietii in tm e de admirat pentru ca nu prea mai au multi tupeu sa mai faca!!!!

mai e un pic si vine 29.06.07.......

corect, aseara de exemplu nu a mai fost permisa intrarea in parcarea respectiva. era blocata de politie si jandarmi. neeeeeeeeeext parking lot

gabitzUU 21-06-07 23:50

Pt cei din buc,sau din imprejurimile bucurestiului,la fostul metro otopeni,poti sa faci tot ce vrei acolo,ca nu e nici dreaq acolo si daca trece garda...ca si la timisoara si'au supt-o... :D daca va duceti dati si voi de stire ca vin si eu cu un prieten sa ne dam :)

All times are GMT +2. The time now is 02:24.

- Copyright 2026 4Tuning