![]() |
Re: Actiune azi noapte in Timişoara. Maine in toata tara ?
foartre tare ....
in constanta merge la interex ..... ce ziceti ne bagam ....:D |
Bv. baieti... :D Super misto... acum stim si noi ceilalti din alte judete unde sa le facem in ciuda la gabori... TRAIASCA REAL !!!! chiar ca fara egal :))) :)))
|
GRIGO-X2 eu ma bag :D
|
Jmecher ala pe role lol.bv baeti
|
o sa aibe de suferit acum baietii cu masinile tunate din timisoara....asa am patit si noi dupa vestita ilegala din craiova de pe 29.06 de acum 3 ani!!! toate masinile un pic"tunate" erau amnedate!!! de ce? pentru ca existam!!!! mi-am luat in 2 seri,3 amenzi pentru acelasi lucru(folie,roti,toba)....
ce au facut baietii in tm e de admirat pentru ca nu prea mai au multi tupeu sa mai faca!!!! mai e un pic si vine 29.06.07....... |
Quote:
|
mda asemenea chestii sunt misto .... dar ce s-ar fi intamplat daca unul dintre motociclisti la mersul intr-o roata o pierdea de sub el si o arunca intr-un spectator? cine ar fi fost vinovat aici?
|
bravo baieti trebuia s ale-o faca cineva la tablagii astia Bravo tot respectu
|
asteptam replica Bucurestiului !!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
nu are cineva o curte mai mare??? |
Prea tare frate...
Grigo...Pe bune merge si nu se ia nimeni de tine akolo la interex? Ar fi prea tare... =)) sa`i vad la gard ca se uita le mai iau si bani pe bilet :lol: Si o palma peste cozoroc si urari de bine :D |
vad ca entuziasmati de show sunt multi care nu au permis si nu ar resimtii deloc efectele secundare ale acelor huiduieli.politia oricum a notat tot si vor incepe cu amenzile si ptr ca ai pe toba un strat mic de praf asa ca nu vad de unde atata bucurie.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pt cei din buc,sau din imprejurimile bucurestiului,la fostul metro otopeni,poti sa faci tot ce vrei acolo,ca nu e nici dreaq acolo si daca trece garda...ca si la timisoara si'au supt-o... :D daca va duceti dati si voi de stire ca vin si eu cu un prieten sa ne dam :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning