![]() |
Re: nova GTi vs Logan 1.4 ????
stai frate usor ca tot dacie am si eu supernova si stiu din ce club esti ce am scris mai sus nu am scris in nume de rau doar ca ati dus discutia prea departe si va cam certati degeaba plus de asta daca am fost pe la o legala doua nu inseamna ca e mare onoare
pt arzoiu vreau sai zic daca e gti e pe injectie clar masina plus de asta la circulatia din bucuresti nu stiu cat mergeti voi dar eu bag km la greu pe distributie la munca conteaza indemanarea la inghesuiala liniutele mai dupa 10 seara asa pe racoare oricum cu timpul o sa va treaca asa eram si eu si multi altii la inceput si inca ceva cereti mult de la niste biete dacii stock sau cu mici modificari o sa va ganditi la asta cand veti scoate bani destui din buzunar pt mici reparatii mai ales la supernova si logan care deh cica au piese de reno ex:o baie de ulei sparta 5 mil doar baia +manopera am patito si stiu de ambreiaj si planetare nici nu vreau sa ma gandesc hai bafta si scuze ca vam suparat |
nu e nici o suparare...de faza cu gti-ul si io o sesizasem si chiar vroiam sa zic k gt"i" e numa injectie:-P
io unu sincer nu mai dau in ea insa pe bune acum...iti mai vine cateodata sa simti acceleratia la potentialul ei...chiar daca este de dacie...deh...nu sunt bani de mai mult... nu stiu discutia asta este asemanatoare cu cea tico vs nova....si rezultatul a fost ca si aici... IN FUNCTIE DE SOFER in concluzie la masinile apropiate ca greutate si ca putere diferenta o face soferul bafta!! |
mai depinde si de masina in ce stare e:D
|
corect depinde si starea tehnica a mea parca sa mai ''inmuiat" un pic
|
arzoiu daca la avatarul tau ai poza cu loganul tau inseamna ca ai ceva la el. am un pr cu-n logan de 1.4 si niciodata turometrul lui nu arata ca al tau. plafoneaza inainte de 7 mii ca la tine acolo. deci.... ori nu e loganu tau in poza, ori l-ai resoftat, ori al prietenului meu nu e bun... are 6 mii si ceva de km parcursi.... si nu cred ca asta e motivul. in fine... lamureste-ma tu
|
la logan se taie alimentarea la 6200 rpm
|
posibil... eu nu stiu exact... stiu doar ca n-are cum sa se taie ca-n poza lui arzoiu. poate doar intr-o frana de motor prea nenorocita sa se duca acul in 7 mii...
|
1 Attachment(s)
si yo am o poza cu loganu la 7000 rpm dar!!! e facut "manual" adik cu motoru oprit si dat drumu la tester... cand apesi acolo la ceas...stitzi faza tzinetzi apasat si incep sa se invarte acele singure .... blabla:oops:
|
sau asa.... ;)
|
asa e gimi.la 6200 imi taie alimentarea :) oricum nu am dc sa o turez asa de mult ca de la 5000 si un pic se plafoneaza .tragi de el ca de caine mort dar asta e alta poveste :)
|
pai si pana la urma... poza aia e a ta sau nu e a ta ?
|
e a lui dar e facuta cu aceeasi smecherie cu butonul din bord :)
|
corect gaby are dreptate :D
|
Oricine poate sa faca smecheria cu butonu...si sa nu fiu pe langa topic..ii da loganu la nova clar..si fara discutzi.!!
|
Quote:
kw in cp = kw*1.3 Logan = 54*1.3 = 70,2 mai precis la roata Nova = 53*1.3 =68.9 asa stiu eu ca s calculeaza CP in caz ca nu ajungi cu ea p dyno:rolleyes2 oricum dupa 200 m eu zic ca Loganu prinde avans si e posibil sa si castige !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning