![]() |
Oare GTI o accelera asa: https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=34490 ? Ma indoiesc amarnic. Daca nu v-ati dat seama, e vorba de acceleratia unui CTR stock. Celica, din pacate, e din alta categorie, insa e destul de vivace si ea, pentru un 1.8 aspirat.
|
de unde este luat filmu ? l-am vazut acuma cateva zile , ma tot kinui sa aflu de unde e ... ala sigur nu e CTR stock ... prea bine trage :shock:
|
sper ca am numarat bine :) aproximativ 5 sec 100km/h...WOW....
|
am ales Honda civic
imi plac masinile turbo da varianta de la VW nu ma incanta deloc iar Toyota Celica nu prea ma incanta apropo la ce a zis cioli mai jos da mi-as cumpara Civicul din astea 3 (asta asa ca sa fiu mai ontopic) |
a innebunit lumea :shock:
voi nu ati inteles ca omu nu vrea sa faca comparatie intre cele 3 maisini ci vrea sa cumpere una din ele si nu stie pe care , la cele 3 s-a oprit si este in dilema ce naiba fratilor , am vazut ca tot insistati dar am zic ca pana la urma va opriti ... numa gabi e atent aici ? :? |
Blowwind, nu stiu daca ai numarat bine, eu am numarat cam 6.5s din momentul in care a accelerat plecand de pe loc. 5 sec si ceva e cam din momentul in care a prins aderenta si a inceput sa urce in viteza bine. Dupa zgomot si reprize, mi se pare chiar stock.
Intr-o revista autohtona, am citit datele unui test comparativ realizat intre GTI, RX8 cel cu motorizare mai slaba de 193cp, si C4 VTS de 170cp. Concluzia a fost o acceleratie rusinoasa de 7.8s la GTI cu cutie manuala, asta dupa ce respectivii atinsesera valorile declarate de fabricant cu VTS, de 8.3 sec. Cam departe de cele 7.2s declarate. Respectivii dadeau vina pe cauciucurile din fabrica. |
Golf GTI :D mai ales daca e cu cutie dsg...
Daca ai timp , treci pe la porsche Ro, pe la honda si pe la toyota si baga niste drive teste, stai in masini, alegeo masina care simti k ti se potriveste... :wink: |
imi cer scuze daca n`am numarat bine...yo am inceput din momentul in care a plecat acul vitezometrului :)
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
- Copyright 2026 4Tuning