![]() |
Re: Roman
Ma mir cum de nu sa "inscris" pana acum la sectiunea Roman...doar cu el am vb. de toata faza, de initiativa si sa intru si eu putin pe forum sa vad kre e treaba cu intalnirile saptamanale prin P. Nt. ...ii las un offline sa "check in" :)
|
Quote:
|
Acum vin cu o problema pe bune...deci... Ipoteza: la Fiat Seicento distanta dintre prezoane este de 98 (masurat pe subler)...jantele care imi trebuie sunt de 13" cu distanta intre prezoane de 100...am intrat pe forum la fiat si acolo tipii vb. ca treaba asta se rezolva cu "Wobbly Bolts" http://www.fiatforum.com/punto/6520-wobbly-bolts.html ...acu faza e asta...eu de unde pana mea gasesc din astea??? sau pe cineva kre sa imi faca??? P.S. Am pus janta cu distanta de 100...si ramane spatiu najpa...nu e imbinare perfecta... Cine ma ajuta?
|
din cate stiu eu iti trebuie flanse sau schimbi fuzetele si tamburi cu unele care sa aiba distanta care iti trebuie
|
da gata??? nu mai misca nimeni nimic pe aici??? :(
|
se pare k nu ..din pakate... :sad:
mai spune si u la lume sa intre pe forum sa posteze... :D |
Quote:
Este un Cielo galben frumos ...DMX la numar in Roman ...a fost la noi la Piatra la intalnire odata ...il stie cineva??\ Si daca stie cineva cum pot da de Bontzay??? va rog sa imi spuneti |
stiu cielo 48dmx e tot din favorit are capota si pleoape cu folie de carbon ,jante , stopuri clare pe negru dar nu'l cunosc pe proprietar
iar masina lui bontzay nu am mai vazut de mult prin roman |
26wrc ai zis k tragi o fuga pan la piatra sa vezi oltcitu' minune a lui ghici...ai mai fost???
|
fuse'i in piatra dar nu avuse'i numarul de telefon bine cunoscut 222111 ... sper am ocazia sa vad si eu olteanu' mergand cu "mult" la ora
|
cine stie un loc de unde pot sa cumpar fibra de sticla? in roman, iasi, suceava, piatra sau bacau o adresa un nr de tel orice. ms
|
Quote:
Da-i un pm si am sa-i spun sa mai intre. |
Quote:
|
|
Quote:
|