Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Bacalaureat 2008 (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/44056-bacalaureat-2008-a.html)

tudo 19-06-07 22:40

Re: Bacalaureat 2007

io mai intai sa iau bacu cu nota acceptabila sa nu ma traga in jos la admitere... :((

peugeot 206 19-06-07 22:41

eu vreau doar sa iau bac-ul...ce-i drept nu strica si o medie buna....dar oricum la mine nu conteaza media obtinuta....sa ai bafta;)

tudo 19-06-07 22:42

mersi la fel si tie si tuturor!
oricum asa o presimtire ca o sa fie bine... desi io nu ma screm prea tare:))

peugeot 206 19-06-07 22:44

asa sa fie....sa avem bafta cu totii!oricum, care mai afla ceva nou si sa ne fie de folos, sa posteze aici:) mult succes

Bobby boss 19-06-07 22:51

Fratilor va urez multa bafta si eu dau bacul anu asta adik ma rog de luni incolo sper sa il luam toti si sa fie bine acu sa vedem ce-o fi de acu incolo cat despre tocit nu am tocit mai nk sant cam pe dinafara sa speram k trec repede de probele orale si de acolo mai vedem ne descurcam noi.Sa ne vedem cu bine aici pe forum si sa auzim numai de rezultate bune.Hai bagati si voi umpic de toceala macar sa stim ceva acolo. BAFTA LA TOATA LUMEA

peugeot 206 19-06-07 22:55

apropo....voi cum va descurcati la sport?pe mine ma dispera roata....

Tataee_^ 19-06-07 23:05

Eu acum am venit de la stadion, am o febra musculara :((

peugeot 206 19-06-07 23:08

si eu tot asa sunt, d'aia am si intrebat..ma dor toti muschii.....se vede ca am subestimat sportul;)

D R A 19-06-07 23:26

pentru cei care dau bacu la fizica ... mare grija ,anul trecut cand am dat eu a fost de maro - subiecte de toata jena , mai ales pe la mecanica.

cat despre admiterea la faculate gasiti locuri destule la cele tehnice problema intervine dupa ce intri. De exemplu din 50 cati am fost in grupa cand am intrat la Inginerie Mecanica la sect. Mecatronica si robotica am mai ramas vreo 35 dupa prima sesiune . Deci mare grija in alegerea facultati : o faci sa fie facuta ? sau o faci pentru ca iti place ?

Bafta si la note cat mai mari .

59AFA 19-06-07 23:40

Quote:

Originally Posted by D R A (Post 956788)
pentru cei care dau bacu la fizica ... mare grija ,anul trecut cand am dat eu a fost de maro - subiecte de toata jena , mai ales pe la mecanica.

cat despre admiterea la faculate gasiti locuri destule la cele tehnice problema intervine dupa ce intri. De exemplu din 50 cati am fost in grupa cand am intrat la Inginerie Mecanica la sect. Mecatronica si robotica am mai ramas vreo 35 dupa prima sesiune . Deci mare grija in alegerea facultati : o faci sa fie facuta ? sau o faci pentru ca iti place ?

Bafta si la note cat mai mari .

eu dau bacul la fizica...sper sa iau o nota de trecere....nu ma arunc la note mari...
multa bafta la toata lumea si ne vedem la mare dupa :twisted:

dagosh88 19-06-07 23:54

Si eu dau bac-ul anul asta,adica peste 6 zile incep!:(
Sunt la profil mate-info bilingv,cu tataee in scoala...eu sunt in A el e in B.
Dau bacul din romana mate m1-1,fizica(mecanica,electricitate,termodinamica inca nu sunt sigur care subiect aleg,depinde care e mai usor) si geogra.Mai bine dadeam din cum sa scapi de politie sau cum sa ii faci sa te lase in pace si sa nu iti dea amenda.:-P.
Cel mai frica imi este la romana cu toate ca de 2 sapt numai asta fac,si la geogra nu am repetat nimik,dar in 2 zile se invata geografia+ca mai tin minte multe de la capacitate.Ciudat dar la mate si la fizica nu imi fac griji,sper doar sa nu pice vreun subiect foarte greu la astea 2 ca sa nu ma trezesc cu vreun 7.:(Am muncit mai mult la astea 2,adica tot semestrul 2.La mate am facut toate cele 100 de subiecte S2 si S2,iar la S3 si S4 sunt la 67,dar mai fac pana la bac.La fizica am lucrat si acolo destul de mult dar nu am tinut contabilitatea atat de bine.
Multa bafta tuturor la bac,si sa aud de bine cand spunem toti notele dupa...

VaLeX 20-06-07 00:20

bafta la Bac copii :) oralu e mai greu..ca nu va ajuta nimeni...si e cam pe bune ..da'n rest ..veniti cu bani la voi si cu pachete de tigari goala :lol: :lol:
SUCKcess :D

Bryan 20-06-07 01:47

voi la ce facultati dati ma ca io habar n-am :D
vreau una usoaraaaa

blowwind 20-06-07 01:53

bafta..si nu uitatzi sa va cumparatzi memoratoare :D:D

sebaaa 20-06-07 02:15

si eu sunt cu bacu anu asta..probele mele : rom oral;engl oral;rom scris;mate ;solicitari si masurari tehnice ; istorie
la istorie am morcovu..si la mate si solicitari un pci
dar la romana stiu si la eng zbarnai=))
sigur e putin morcov si acolo..dar nici chiar asa ca la restu
multa bafta tuturor!

All times are GMT +2. The time now is 21:32.

- Copyright 2026 4Tuning