![]() |
Re: Opel Vectra A 2.0i 4x4 "Dangerous"
mno nici o veste?
|
Masina e tot la mine, au fost cateva tratative telefonice cu baietzasi de prin alte judete dar se pare ca-i scump drumul! :lol:
|
lasa-mi o adresa de mail sa vorbim...daca mai
e disponibila masina |
[email protected] sau 0743 329137
|
2 Attachment(s)
Update in legatura cu aspectul masinii care a primit .....
"SEXY BACK" :arrow: |
Nota 10 in sfarsit ceva mai clean si mai frumos !:twisted: ;)
|
se vede mult mai frumos
|
Ms ms!!! Apropo ce ziceti de stopuri??? Din cate am obs eu sunt f rare, asa ca au venit astea desi prima optiune ar fi fost modelul pe negru de la FK! :twisted:
|
mai e de vanzare?:P
|
Pai stopurile sunt modelul de la Jom!;)
|
Quote:
|
Re: Masina mea : Opel Vectra A 2.0i 4x4 "Dangerous"
Soooper tare frate!! Pacat ca vrei sa o vinzi ... te-am vazut prin cluj cu ea .... o stapaneai bine :D:)
Un ultim pret ? Totusi e ... super masina Bafta! |
sa vezi cum o stapaneam azi dimineata dupa ce am trecut de gherla unde apropo brici drumu....adica deszapezit, pe urma a urmat patinuar artistic :twisted: pana in dej numa fleasca serioasa pe tot drumu insa in dej plus inca 12 km nici urma de utilaje sau macar un pic de nisip aruncat pe jos... nimik, drift involuntar ...insa am ajuns acasa intreg si si ea :lol:
Ultimul pret e in jur de 3500 Euro +/- sa vad si de client daca e serios si o vrea cu adevarat si mai ales daca o poate intretine, ca mi si cumva s-o dau la nush ce terchea berchea si intr-o saptamana sa o faca praf .... cum au patit multe masini tunarite sa zicem asa!!! |
Salut felicitari ptr munca depusa la aceasta masina, e frumoasa cu mici exceptzii cum ar fii praguriile si jentziile :) in rest arata super....inca o data felicitari
|
mai scadem din ultimu pretz....
si ajungem la 3400 euro +/- .... haideti pana nu se termina sesiunea ca apoi ma duc cu ea in targ!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning