![]() |
Re: B 62 LAF (LAF-ul negru)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ce faci mai guwy dormi?
|
Quote:
|
Re: E30 - B 62 LAF (negru)
tu ce mai faci la masina asta? ai lasat-o asa la hibernat continu, mai schimba-i si u un furtunel, un bec acolo ceva si mai posteaza aici :))
|
Quote:
|
dc ma? ce ti-a facut sa te superi asa de-odata?
|
Maine o sa il puteti vedea live la burn show :D ;) pe negrotei .
|
Hai ca e treaba! :D Sa fie haos si mult fum maine!
|
2 Attachment(s)
Paparazzi ieri la dus si la intors de la 4TuningDays
Mia placut mini show-ul facut de tine si prietenul tau cu numere de Germania la intoarcere |
2 Attachment(s)
Din pacate motorul nu a rezistat :( , temerile noastre s-au adeverit ... nu mai zic nimic .
Cine mai are filme si poze cu masina Ii rog sa le puna si ei aici . |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
De pus l-am pus noi pe masina dar incingea putin si nu stiam de ce ... am schimbat 2 radiatoare si 3 vascuri . A iesit de mai multe ori in probe cu ea sa vada daca mai incinge ... in sfarsit nu mai incingea asa rau , trecea apa putin peste jumate ... si cand eram noi fericiti a inceput sa tasneasca apa din dopurile acelea din blocul motor ... la inceput din 1 ... l-a curatat era ciuruit avea 3 gauri in el , am trecut la al doilea si ala la fel tot 3 gauri avea ... pana la urma erau 4 dopuri gaurite cate 3 gauri in fiecare si am stat pana la 4 dimineata sa astupam gaurile alea nenorocite . Deja era ceasul 1.30 dimineata ... am oprit masina , am bagat-o in garaj si am dat drumul la apa din motor . Am asteptat sa se usuce si am astupat gaurile alea cu poxipol si silicon dar se pare ca nu a tinut . |
5 Attachment(s)
Am gasit niste poze .
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
- Copyright 2026 4Tuning