![]() |
Re: DE CE iubim barbatii ????
Quote:
|
=))))))))))))))))
|
scuze ca ma bag si io ca musca in "..."(apa:D) de ce iubim femeile? pai uneori iubim blandetea lor , iubim ca ne sprijina in multe nebunii ale noastre , iubim ca avem cateodata pasiuni comune , iubim si datorita cearceafului cateodata ....dar de cele mai multe ori le iubim DEGEABA...da DEGEABA ...ca e ca in proverbu ala ...NU PUTEM STA FARA FEMEI DA NICI CU ELE ...fiecare baiat gandeste in felul lui ..io dupa mai multe experiente nereusite ..incep sa pun intrebare EXISTA ASA CEVA NUMIT IUBIRE ? da o iubire sincera adevarata ?
|
fii atent: ai postat ideea de la "de ce iubim femeile" la "de ce iubim barbatii" :)
s-ar putea sa nasti banuieli neortodoxe :p |
eram siguir ca zice cineva ceva de asta ...da stiu am gresit da eram super obosit ca de abia venisme de la bucuresti ...si acum la fel ....in fine ideea trebuia sa se inteleaga :D
|
Quote:
|
beaaaaa.... nu toti!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D
unii doar... ;)) |
Quote:
ca ce v-ati face fara...:lol: apai oricum.. suntem..mai putini ca voi,., asa..arata statisticele..se nasc...mai multe fete :rolleyes2 |
Quote:
pai fete sunt si alea din nigeria si alea cu doi r......asa ca...ramanem cu statisticile |
pai bogdan...degeaba sunt femei mai multe....k cerinta mare ptr alea mai rasarite ;) crede-ma...
ce ne-am face fara barbati?probabil mai multi am fi nevoite sa ne scoatem capul din c.r... |
si sa-l bagati...unde? :)
|
...la contributie!!!;)
|
..pana la urma si la urma... ajungem si noi sa generalizam ca EI.. si sa zicem ca barbatii sunt buni doar cand vine vorba de asternuturi... altfel, sunt MINCINOSI si ... Nu mai zic ce... ca nu prea mai am ce...
|
m-ar bate d-zeu daca as zice asta...acuma p bune...
traiesc intre barbati d cind ma stiu..is prietenii mei..tovarasii mei...viata mea... intr-adevar unele skeme se repet...daca vine vb d o relatie clasica femeie-barbat...dar m0am invatat sa nu ma las timpita d asta,si sa incerc sa analizez fiecare relatie/persoana dupa merite,greseli cu muulta ratiune !!!;) |
mda... eram nervoasa... :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
- Copyright 2026 4Tuning