![]() |
Re: Ce dungi ar merge si p`dacioara mea ?
fara ele ce are ??
|
kestia cu 2 culori sa vopseask mare parte in negru o sai dea si batai mari d cap cu politia .. park 30% aveai voie alta culoare ..din auzite asta nush sigur.. si ar cam depasi.. si plus k nui d dacie .. negru nu scoate in evidenta ci ascunde si o sa sara in oki usile aripile care nau nimik special .. poate p una tunata care ar merita sa atraga priviri in partea de jos sau sa scoata in evidenta nishte jante originale ..scumpe cu nishte rotzi mai mari decat gaura din aripa :p ar merge .. dar asa ..nush
si dungile din pozele alea .. nush cat d k lumea ar fi p negru ..poate un gri metalizat..sidefat .. ceva mai jmeker? cum ar fi ? da in kitch ? avand in vedere k e retro-tuning culorile moderne pot dauna ? |
fa capota neagra mat... plafonu si portbagaju..;) !sau macar doar capota.. k sa nu ai prbl ku politia.. desi nu prea cred k o sa ai..:-"!
|
hai sa ma dau si io cu parerea. dungile de la gordini arata foarte bine. sau daca vrei sa i le pui pe celelalte mai apropiate pune-le pe amandoua pe partea stanga nu pe mijloc, cred ca ar arata mai bine. acum cum crezi tu ca ar fii mai bine.
|
mai bine lasi masina simpla fara dungi...arata mai bine ...pararea mea ! deci mai simpla mai calumea... B-01-MTZ
|
hahahaha esti penibil .. strici mashina punand asa ceva pe ea ... mi se pare un adevarat KITCH ...
|
deci spuneti k nu ar fi o idee prea grozava sa fac capota un negru mat..io am dacia asta din poza
|
<<<<====== Uite asa cum am eu dungi...
|
Quote:
|
parerea ta ..fiecare cu dacia lui cum ii place sa si o aranjeze
|
eu propun varianta gordini...varianta de R12 sau R8 care o vrei. dc s-a mai propus scuzati-ma! ;) cu respect!
|
yo cred k la dacia asta nuŽi trebuie dungi ... ii trebuie multe altele dar dungi NU ... parerea mea ... scz dak deranjez
|
Quote:
|
e cam aiurea ...serios akm..
|
io zic sa iti pui unele transparente sa nu se vada.am glumit.nu ii pune dungi ce iti place asa mult?pune-i dungi gogini,dar venea bn cu masina albastra.sau lasa-o asa cel mai bn. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:27. |
- Copyright 2026 4Tuning