![]() |
Re: Ce benzina folosesti ?
de 95[fara pb] zilnic,de 100 cand ma dau...
|
de cateva zile am bagat efix si se simte enorm...macar un plin de efix sa faci si consider eu k e zahar pentru motor...
la mine s-a simtit imediat...urca mai bine in turatie...merge motorul mai rotund... |
omv carrera 95
|
:lol: 99+ ... pt scuter:lol:
|
petrom 99+ merge bine pe troca
|
95 fara Pb doar de la mol sau omv.......
|
bag numai 99 + de la petrom..
cu efix merge ca naiba masina..nu mai bag niciodata |
petrom 98 si cand am ocazia carrera 100 OMV
|
salutare, observ ca majoritatea folosesc Omv Carerra95 sau Efix Rompetrol si mai rar 98 de la Petrom. ce sa zic.....eu am folosit din amandoua...ba mai mult am si combinat 1/2din carerra95 cu 1/2din carerra100 da la OMV, si chiar s-a simtit in demaraj.
nu pot insa sa-mi dau seama de diferenta intre carrera95 si efix95. cine poate sa zica ceva? |
fara plumb 95 sau 98 de la petromv
|
caerra 100... am citit ca imi mareste performantele masinii... :P
|
95 de la PetromV sau carrera 95 de la OMV.
|
scurt ... petrom 98
|
Efix 95... merge bine. Nici de Petrom 95 nu ma pot plange...
Referitor la benzina cu CO 98+...e fara efect asupra masinilor pe injectie. calculatorul e setat pe o anumita CO, mare majoritate fiind pe 95 si mai putin pe 98+. Mai trebuie totusi privit si aspectul ca nu "tot ce zboara se mananca", adica CO afisata nu este si cea reala. este f posibil ca cea de 98 sa aiba real 95. eu am incercat si cu 99+ si cu 100... efectul e doar psihologic si, in cel mai bun caz, benzina e mai buna calitativ... parerea mea. |
Carrera 100 de la OMW ("sa nu bagi altceva" asa mi-a spus tatal unui vecin si prieten care lucreaza la ...petrom :lol: ) si petrom 99+
Se simte diferenta fata de petrom 95 !!! [motor 1,2 - 70 cai] Insa am auzit fel si fel de zvonuri... vad ca nu a intrebat nimeni pana la Geo_ZGA, care ar fi benzina mai sanatoasa pt motor (injectie)?... Cert este ca la mine se simte diferenta (motor mic). Rompetrol inca nu am incercat, poate pe viitor. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning