![]() |
Re: ursuletul AOX
de curiozitate si scuza-ma k ma bag...dar dc o dai frate?? k e prea tare mashina! :| considera up din partea unui fan!
|
8 Attachment(s)
o vand pt ca o sa-mi iau altceva si sigur nu o sa mai merg cu ea ..... decat sa stea degeaba si sa ramana si banii investiti in ea mai bine o vand, cu toate ca-mi pare rau
|
pacat....la kt ai investit in ea...si nu ma refer numai la bani...e pacat sa o dai....sincer iti zic! eu nu ash da asha ceva...ash prefera sa o tin in garaj sau undeva sa puna prafu p ea dekt sa o dau. Dar asta e parerea mea...u faci c vrei...si spor la vanzare cu parere de rau! Merita fiecare banutz!
|
am vazut la viata mea o gramada de ursi care mai de care mai nervosi, dar asta cred ca da clasa multora.Bravo man pentru cum ai facut sa arate masina asta
RESPECT |
inca de vanzare
|
si 'interiorul' in ce consta? ... sau mai bine zis pana la 15.000 discutabil cam ce ar mai intra in banii astia?
nu de una sau de alta, dar sa stiu ce piese sa-mi cumpar dinainte daca e..:rolleyes2 ca muzica da`o dreaq ca am mp3 pe telefon :lol: |
pretul pt toata masina scade la 13 mii
interiorul scaune, bancheta, centuri, volan schimbator maneta frana de mana muzica ceasurile de pe bord etc cum adica sa-ti cumperi dinainte? iti vand masina cu piese stock pe ea, nu dezmembrata |
Eu astept ziua in care te vei razgandi.:p
|
Gabi ai cumparat tu masina ?
|
un up si din partea mea , am vazut masina asta pe viu....e dementiala
|
inca de vanzare
|
care e pretul actual?
|
Intradevar un urs frumos de bun gust dar am o curiozitate ... spune-mi cum ai omlogat tu motor 25v (M52) pe urs din moment ce nu sa pus niciodata pe e30 asa ceva ? e prea trasa de par ...
poti sa consideri mesajul un up in cazul in care eviti intrebarea ;) |
Quote:
aici cred ca pot sa raspund si eu treaba e simpla nu tre sa fie diferenta de putere foarte mare adica nu poti sa omologhezi un 318 care are 100 hp cu un 25 24v care are 192 hp pe cei de la rar nu cred ca ii intereseaza tipul motorlui cat ii intereseaza diferenta de putere si nui singurul care e omologat ... |
Quote:
motorul este omologat, toate actele in regula singura "problema" e ca in acte are roti pe 15 trecute :) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:23. |
- Copyright 2026 4Tuning