![]() |
Re:
Quote:
|
am ales opel bertone
parca are o aiura asa ma sportiva mai de coupe... 206 ptr mine este mashina de orash... si am vazut un opel bertone cu o culoare cogniac frumoasa... la echipari nu stiu ce sa zic... motorul fara nici un dubiu al opelului este mai bun fiind si turbo... 206 are si el punctele lui forte cum ar fii gingashia,cai putere multzi pe kilograme putzine... dar per total...opel bertone! |
nu fac parte din aceeasi clasa insa pe traseu sau la liniute scurte castiga peugeot garantat.peugeot are experienta in raliuri,nu te joci cu el.nu sunt fan peugeot 206 insa cand vorbim de RC se schimba treaba
|
Re:
Quote:
s-a dus cu ea la probe si a ramas :shock: ... experientza in raliu...degeaba au experientza daca dau tzepe! :x |
Am votat si aleg Opel Bertone. Tot batranul Opel e mai bun.
|
Re:
Quote:
|
Bertone turbo e o masina superioara, mult mai usor de castigat putere si cuplu.
Ca si look - e foarte impunatoare, pe cand 206-ele pare o jucarie. Motrul Turbo Z20LET ii ofera un cuplu motor superior, cu un chip tuning si o mica ajustare a presiunii in turbina, devine muuuuuult mai sprinten. Nicu unul nu are o tractiune care sa-l avantajeze, ambele masini avand tractiune fata. Investitia pentru o turbina sau un compresor volumetric duce pretul RC-ului la valori nejustificate, bani cu care Bertonele se transforma in bestie (vezi Bertonele Negru de la legale). Peugeot in Romania e cea mai neserioasa reprezentanta, cel mai prost service iar masinile au multe minusuri!!! |
cine o tot tine ca RC-ul este masina de femei , ce masina conduce?
|
Re:
Quote:
Ontopic : imi place mai mult cum arata RC dintre cele 2, dar cred ca face totusi Opel, si este si mai usor de modificat(teoretic) |
Re:
Quote:
|
Opel- e mai bun
|
206rc 150cp reali la motor 120 la roti
|
am votat 206... :twisted:
|
Mi se pare cel putin ciudat sa compari doua masini de greutate aproximativ egala, cu motor de aceeasi capacitate cilindrica, dar unu turbo si unu aspirat. Chiar dc au puteri relativ egale specificate de producator, cred ca avantajul turbo e prea evident pt a nu fi luat in seama. :ciggy:
|
Am votat Bertonele pt k are mai multzi ponei :D shi cred k se cunoashte diferentza.. :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning