![]() |
Re: Noul Renault 5 GT Turbo
Si partea rosie si cea neagra a bordului sun t date cu catifea, e o firma de tuning aici la noi care se ecoupa cu asa ceva, costa cam 2 li juma 3. www.velurdecor.ro
|
m-am uitat si eu mai atent la poza si asa e :)
foarte misto treaba... a trebuit sa iti dea bordul jos sau l-au facut direct pe masina? |
cat te-a costat?
|
Bordul trebuie dat jos, si costa cam 2 mil juma
|
bordu' doar? :-o sau tot interiorul?
|
Asta depide de ce vrei sa faci, toate lucrurile care vrei sa le faci tree date jos
|
Salut,
Am si eu un R5 Baccara cu motor F2N 740. Din cate am vazut si am cautat pe net blocul motorului este acelasi ca cel de volvo. Poti sa-mi spui si mie care este codul exact al cutiei tale de viteze (cea in 6 trepte), ca m-ar interesa si pe mine sa-mi pun o cutie ca aceasta pe masina. Multumesc. |
M49 sau M50,nu difera cu nimic,asa ca nu te obosi sa o schimbi !
Daca ai JB3 aia e buna ! |
omu vrea cutie de laguna in 6 trepte...
|
Aaa...si mai nasol ! :)
|
Din cate am vazut pe net codul cutiei de laguna ar fi ceva de genul PK6xxx.
Nu m-am uitat exact la masina mea sa vad ce cutie are, dar cred ca este jb3. Mi-am schimbat carburatorul, si mi-am pus unul de r21 (solex 28/34 z13). Are cineva de vanzare o carcasa pentru filtrul de aer pentru asa ceva. Carcasa originala nu se mai potriveste. |
salut, am vazut in poza cu motorul ca in locul aprinderii electronice originale de la gtt ai montat o bobina sau ce e aia? :)
|
Salut Vlade foarte tare masina,am vazut-o mai demult in sfantu,si cea de raliu este foarte tare am fost si v-am vazut cand e debutat si Horica,superbe amandoua dar asta este grava rau :)!!!multa bafta si ne vedem pe 28aug cand incepe etapa
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning