![]() |
Re: astra 1.7DTI(75CP) Vs. focus 1.8tdi(74CP)
Quote:
a spus ca nu isi mai i-a ford nicodata indiferent de model ! iar ca zgomot...imi pare rau sa zic dar trancane cel mai mult ! mai mult ca la vw ! fordurile pe benzina trancane cel mai mult si nu tre' sa fii un expert sa iti dai seama ca face prea mult zgomot pt nimic ! |
pai sa o luam pe etape, common-rail e mai galagios decat distributia de la VAG dar si mai fiabil, legat de unchiul tau e posibil sa fi prins un exemplar slab (daca era si SH cu o gramada de "bunatati" ascunse e si mai evident)
legat de zgomotul motorului pe benzina te inseli, eu am benzinar si toarce la relanti extrem de calm, iar la turatii cuplat cu o evacuare sport e chiar o "delectare". |
Quote:
|
dieselul de la mondeo se aude placut in interior... acolo n-am obiectii... se infige cum trebuie... e vb de 2.0tdci de 116 cai
|
acum nu inteleg de ce va certati aiurea totusi pt ce?
|
interiorul de la Focus 1 e oribil , la astra imi place mai mult , insa Focus castiga la exterior , unde pare mai actual.
|
aici depinde numai de gusturi:) mie nu imi prea place focusul la exterior din cauza spatelui, iar la astra imi place f mult botu dar dupa spate nu ma omor...
|
astra este mai silentios, arata mult mai bn si are o mot buna si fiabila
|
Da Dar Totusi Motorasul Ala De 1.7 Este Destul De Slabut ,dar Cistiga Prin Consum Multe Minusuri
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:45. |
- Copyright 2026 4Tuning