![]() |
Re: al meu daewoo cielo rosu
cand o sa avem placerea sa le vedem p masina? o sa dea prea misto impreuna cu masina rosie :D. Cred k ma apuc si yo sa va copii zilele astea :P
|
nu promit nimic...dar poate reusesc sa fac maine ceva... repet...nu promit nimic
|
nu te grabeste nimeni :P....succes
|
Bai, e f tare pagina aia...de fapt, amandoua sunt. Habar nu aveam ca se pot face asa. Se alimenteaza direct de la un plus? direct pe 12v...?
M-asi baga si eu sa fac asa ceva...doar ca nu prea imi vine sa desfac farul. De unde ai luat baghetele alea transparente? |
am set de angel eyes si stau sub pat de ceva timp,lenea e mare si timpul scurt .... mai ales in sesiune :) dezvalui un secret ? unde gasesc Sticks'uri de acrilat ? :D 10x
|
si ca tot veni vorba...cu ce lipesc cercurile de far? sau in interiorul farului?
|
geo - se foloseste o rezistenta , eu am folosit de 270 ohmi. Baghetele le-am luat de la bricostore...cauti pe la jaluzele pe acolo ;)
tm32cip - angel eyes home made sau facute de o firma cv... dacia - eu ma gandeam la banda dublu adeziva , putin silicon transparent... P.S. eu am masurat diametrul la ~ 8 cm... si am folosit o forma cu diametrul de ~6,5 cm... sper sa fii facut bine :D |
ms Matza. O sa-mi fac si eu :D macar de distractie...
auzi, dar farul cum il desfaci si cum il pui la loc? mai e ca inainte dupa ce l-ai desfacut? :lol: |
cu farul nush ce sa zic deocamdata...acum ma gandeam sa ma duc jos si sa analizez problema...
|
mai multe detalii pls :) sa indoi alea si sa atasezi ledurile e fezabil .... dar : ce fel de leduri (de cat,de care) ? iar dupa atasarea ledurilor, ce mai trebuie "mesterit" la electrice ? doar nu pui intrerupator pe - si + la borna :D sigurantze? unde,cate,cum ? :) 10x
|
daca te uiti la site-ul care l-am pus eu.... iti da toate valorile care iti trebuiesc atat la leduri cat si la rezistenta
bafta |
Si legatul la alimentare banuiesc ca e direct pe cele de pozitie...fiindca noile "angel/devil eyes" le inlocuiesc.
|
poti sa ti le pui separat cum vrei tu..... nu trebuie sa existe o regula, ele la bmw sunt pe post de pozitii....
|
:censored: :censored: :censored: :censored: mai baieti..eu imi bag...in ele... nu pot sa scot sticla aia de nici un fel...si mi-e frica sa nu o sparg...mai astept putin...fac rost de bani si ma duc la un sh sa cumpar 2 faruri...si le fac pe alea... sunt lipite cu nush ce prostie...care mi-a facut o gramada de nervi...proiectul i-l punem in asteptare...
|
am aflat pana la urma cum trbuia sa scot nenorocirie alea...ehh..poate alta data...trebuia sa le bag in apa calda...aveam eu o banuiala...dar nu eram sigur...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:13. |
- Copyright 2026 4Tuning