![]() |
Re: TM32CIP ... TM08SPE .... Tico Power
Daca este asa inseamna ca dimensiunile sunt bune (sa-u potrivit la 3 Tico) si pot sa trec la fabricatia de serie !!!:-P
|
si becul de la frana de mana de ce e aprins????
|
ma asteptam mai devreme sau mai tz si la intrebarea asta ..... :oops: e oxidat butonul de la levierul de frana, nu gasesc unul identic si degeaba m-am chinuit sa-l curatz, nu mai vrea ...... :lol:
|
1 Attachment(s)
:peace: :peace: :peace: :peace: :peace:
|
10 Attachment(s)
changes : evacuare (poze doar cu "intermediara") folii (puse de amatori da nmha .....) spoiler fatza, capitonaje, ceva scoici pe-acolo .........
|
Quote:
"Intermediara" din aia am avut si eu la Dacie...se aude urat de tot in sensul bun :D dar....ai grija la "dusman" ;) |
6 Attachment(s)
noutati ...........
|
nu-ti zice nimic politia cu folia aia pe stopuri ???
|
Quote:
Politia oricum o sa zica, indiferent cat de bine ar lumina...parerea mea! |
Normal ca o sa zica... legal, nu ai voie sa faci absolut nimic la stopuri/faruri... bine, la fel nu ai voie nici sa faci orice alte modificari, in general la masina :lol: dar asta nu opreste pe nimeni, nu?!? :D
|
pai e unu care unde ma vede ma opreste ... cred ca a facut o pasiune pentru mashina mea ... pana acum nu m-a prins cu nimik .... daca imi fac stopurile la fel o sa trebuiasca sa evit o strada anume din cta
|
Totusi lipseste ceva esential la masina ta....logo-ul <<TICO SQUAD>>!:-P :-) ;)
|
asa ... asa ... alea lipsesc :)
|
Quote:
(offtopic) @ aikman: cumva e vorba de unul tanar, cu motocicleta? Daca da, sa stii ca are o fixatie cu Tico in general :lol: pe mine m-a oprit de 3 ori in 2 zile :lol: era ferm hotarat sa ma amendeze si sa-mi ia talonul pentru ca: -numarul din fata era pus in geam -numarul din spate era sub scaun -jantele....eh, pai jantele erau putin cam mari -bineinteles i-a sarit in ochi forma masinii, asa ca s-a luat si de capota (vine putin peste far) -scaunele scoica au omologarea expirata din 2006 (dar eu oricum am astupat-o cand am schimbat materialul) -stopurile sunt clare, fara TUV, RAR sau alte aprobari -bancheta lipsea, iar usile din spate (dupa parerea lui) erau anulate... -s.a.m.d, insa la un moment dat a inceput sa ma intrebe de muzica, de motor, de culoare si ne-am intins la vorba, dupa care m-a lasat sa plec fara sanctiuni....asta prima data...a doua oara am scapat de amenda+talon pe motiv ca avea aceleasi doua prenume ca si mine :lol: (culmea intamplarii), iar a treia oara a vazut ca mi-am pus numerele cum trebuia si nu m-a mai luat la intrebari :D Scuze CIP pentru ditamai offtopicul! |
...Si eu care credeam ca are ceva gaboru' cu tatarii...eram cat pe aci sa-i cer lu' aikman numele strazii aleia...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning