Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Emisiune Tele7 abc ... azi (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/436-emisiune-tele7-abc.html)

Hondarul 08-02-04 18:31

Mah polifem, de fapt tu ai pus pe unu sa-ti faca poza la volan !!!
Sau ai castigat in seara asta la LOTO ???
Auzi, cum ma inscriu si eu in clubul Insomnia ?
Am incercat dar ma ia la sfarsit cu ceva cu Outlook si ma pierd.
Cand ma gasesc, p0la, nu mai merge.

zetemte 08-02-04 18:41

NICE :D

Si eu am fost acolo :) Am avut norok, ca am avut un camera, nu am putut sa cred ce am vazut :)

SWEET :)

catalin rs4 08-02-04 19:50

:lol: :lol: :lol: si inca odata sunt de aceasi parere cu tine virgil spatele numi place nici mie ... :lol: :lol: dar oricum sa ai asa masina in tara si nici nu era leasing :lol: deci eu zic cai tare tipul sau tipa... :wink:

polifem 08-02-04 21:42

...

h3h3 ... daca era tipa ... ma aruncam in fata mashinii ... !!!
Era un tip ... destul de MARE ... in sensul dimensiunilor ... tuns scurt ... aproape zero ... oameni cu care nu prea vrei sa ai de a face ...
Cand l'am vazsut am zis sa ma arunc in fata lui ... dar cand l'am vazut cum arata ... am zis ... dreaQ nu o fac ... ca dupa ce ma kalka si ma omoara... asta se da jos shi ma mai omoara inka o data in bataie :P ...

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :?: :!:

catalin rs4 08-02-04 21:45

loool polifem :lol: :lol: :lol: imi dau seama cam cum arata tipul.... am vazut si eu aici destui... :lol: :lol: :lol: KILLER :lol: :? :P

X-Ray-Eyes 08-02-04 22:16

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
loool polifem :lol: :lol: :lol: imi dau seama cam cum arata tipul.... am vazut si eu aici destui... :lol: :lol: :lol: KILLER :lol: :? :P

Catalin ... dar daca calculatorul este pentru notor C20XE ( fara turbo) si eu ii bag turbo pe el ? Mai merge chipul ?

catalin rs4 08-02-04 22:28

ray mai prins acuma... :lol: :lol: nu stiu ce sa zic trebuie sa ma interesez.. si o sati spun..

X-Ray-Eyes 08-02-04 22:40

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
ray mai prins acuma... :lol: :lol: nu stiu ce sa zic trebuie sa ma interesez.. si o sati spun..

Oka .. mersi

polifem 09-02-04 11:09

:)

x-ray ... daca vrei sa faci o treaba buna ... iti strangi nishte bani shi la vara e urci frumos shi te duci shi tu in Grecia, Germania, Austria sau Polonia ... sa ti se puna shi turbo shi tot ce vrei tu ... shi ti'l face ka la carte ... cu masurat cu tot ... nu te riska sa dai o groaza de bani pe o treaba de mantuiala ... parerea mea :?

b99sha 09-02-04 12:37

3 Attachment(s)
Hei, hei, hei - topic-ul era \"tele 7abc\".

Iacata kumfu ieri pe la pranz in Herastrau...

p.s. Audiul vine cu dedicatie pentru Catalin rs4 :wink:

b99sha 09-02-04 12:40

2 Attachment(s)
Avem aici un Megane cam uratzel (parerea mea), iar apoi toate masinile pregatite pentru filmare.

b99sha 09-02-04 12:57

Acum explicatiile: Audi S3-(am uitat unde modificat) ~42o cai. Instalatie audio de ~25oo watti (daca retin bine).
Dl Proprietar mi-a deschis portbagajul (3o secunde :wink: )special sa \"aiba ce sa vada baietii din Germania\". Chiar k ai ce vedea :wink:
Masina e premiata cu locul 1 la tuning in Germania pentru anul trecut, in sensul acesta aratandu-mi o revista din DE (iar am uitat - ceva gen \"Audi - tuning\")
L-am intrebat daca e pasionat de curse sau chiar interesat de o cursa la vara cu voi (va stiti care sunteti). Mi-a raspuns -destul de previzibil- k nu - totusi are o varsta. INSA, nu cred k i-ar displacea sa va intalniti la vara macar pentru niste schimburi de impresii. Cine stie...
Daca se zareste in poze - discurile pe spate sunt schimbate (originalele sunt ca pe fata - si ventilate si autoventilate), explicatia fiind ca a vrut sa-i monteze frana de mana si pe cele originale nu s-a putut.
Nevasta domnului are (dansa mi-a spus) o masina (iar am uitat ce-dar banuiesc tot Audi) de ~3oo de cai.
Regret (si imi cer scuze pe aceasta cale) k am aberat cand i-am spus de tine Cata...(eram in balbaiala cand am vazut masina asa k i-am spus k ai avea ~6oo de cai in loc de ~48o, nu?...). Cu atat mai mult ar fi interesanta o cursa intre cele doua masini :wink: .
Cam atat...poate mi-a mai scapat cate ceva. Daca-mi amintesc revin :wink:

zetemte 09-02-04 15:10

:shock:

Nu pot sa cred :shock:

Acest S3 :shock:

Fuck yeah :shock:

Cred ca, e ce mai fruomsa si tunata masina, care am vazut in Romania :D

Sunt pissed, pentru ca nu am venit acolo :evil: Dar nu am putut :evil: :(

Stiu pe baiat cu Megane :D It's nice :D

B12ZMD 09-02-04 15:32

he he he zemete...ce tare scrii (vorbesti)...poloneza, engleza, romana...incearca si ceva germana..cred ca ar fi fain rau!!
esti tare de tot :D :D :D :D

xbogdanel 09-02-04 15:33

asta cu meganu galben..B11 RUS il vad in poli la rectorat tot timpu....a cui o fi masina?k arata bine...

All times are GMT +2. The time now is 06:35.

- Copyright 2026 4Tuning