![]() |
+ sistem audio
+ vopsea nu prea am minusuri intrucat masina nu este gata deci probabil trebuie vazuta la final |
aveti vreo poza cu discurile alea atat de controversate?
|
Quote:
|
..
nush ce ai inteles tu
1.la mana nu sunt etriere vopsite 2.la mana intradevar sunt puse fata spate ca sa se asorteze 3.la mana nu incercam sa scot nimanui ochii si nici sa va conving este dreptul vostru sa nu va placa eu v-am spus doar ca am adoptat o solutie tuning si BTW nu conteaza pretul masini ci motorizarea cand e vb de discuri pe spate si nu in ultimul rand: ma deranjeaza totusi pe buna dreptate ca va legati de 4 cacaturi de aparatori cand a ti putea macar discuta alcava sunt si lucruri frumoase |
salz
Masina a iesit bine..imi place...e meseriasa...felicitari la nenea Claus..!Mai hai pe la Oradea!
|
calm
Zile nene Claus....nu stiu astia ce inseamna masini tunate...invidia e mare si oricum bucurestenii is niste oameni de cacao care nu stiu numai sa comenteze...ne vedem pe 22 la Zozo...copilul cu SPV-ul
|
:)
u can count on that man .. :)
|
nu am citi ce s`a srcis dar parerea mea ...
in afara de faptul k mashina era stock .. si avea o culoare frumoshica ... nu mi`a atras atentzia nespus d mult ... ce mi`a atras atentzia insa a fost portbagajul .. in care nu mai puteai sa arunci un geamantan sa t duci la munte ... boxele erau f f frumos facute .. cu neoanele alea in jur .. cu nebuniia aia d casetofon .. frumos ... are un plusz .. si un minus ... la exterior .. dar el a participat la muzica so ... |
5 Attachment(s)
cateva poze suplimentare ca sa va readucem in atentie si discutie calitatile acestei masini
|
faina mashina are DR. ZoZo.....da' mai ai stopu' ala spart???? oricum sistemu' audio kicks ass.....mai ales cd playeru'!!!!!!!
|
Re: FORD FOCUS
frumusica :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning