![]() |
Pozele nu o favorizeaza deloc in realitate avand un impact profund.
Aflat printre concurenti am avut ocazia sa o studiez amanuntit. Cu exceptia evacuarii exagerate (a 15-a parere asemanatoare) nu mi-a deranjat nimic ochiul.Este cel mai radical tuning de la acest show pastrand limita bunului gust. Consider ca merita primul loc. Sincer \"Pacat\". |
Il stiu pe GAJ inka de la inceput si am toata stima pt el merita I loc !
|
mda, super beton masina :) :) asa ceva mai rar vezi in romania RESPEKT :D :D
|
e intr-adevar o masina la care s-a lucrat si s-a investit mult timp si probabil multi bani, dar nu cred ca merita locul 1 in stadiul in care se afla acum, are destule bube (mici, ce-i drept, dar deranjante), la anu insa sunt convins ca se vor rezolva si atunci se poate bate pt. premiu ;)
|
io mashina mai modificata k asta nu prea am mai vazut shi nici nu mi se pare prea \"impopotzonata\" e belea rau shi usile de lambo nu se gasesc in romania decat pe lambo deci.....:D peace :peace:
|
usile imi plac f. mult....cred k un kit de balamale din alea costa in jur de 4000 de euro (cel putzin atata is la un golf 4).....da' cu ditamai eleronu' ce faci?
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
oricum masina e in lucru si va astept peste o luna sa va aud comentariile. |
tevile de esapament si faptul ca pe spoier spate scrie cristi ma dezgusta, taranesc
|
am votat e reusita pt ca chiar e, dar nu imi plac deloc tevile de esapament
|
cand am vazut la salon masina asta.... am zis ca nu e adevarat... prima masina reala pe care am vazut-o in romania cu usi Lambo :D tare rau.... si gentile m-au orbit putin... la restul nu prea am apucat sa ma uit in detaliu :P
|
- evacuare
:? |
moama ce evacuare are asta
da super masina |
Re:
1 Attachment(s)
PREMIERA LA DB DRAG.
|
Re:
Quote:
ai mai scos din evacuarile alea ? :D ai putea lasa cate dupa in fiecare parte..si sa le scotzi pe cele din mijloc :P |
Cristi sa nu-mi spui ca nu o vedem noi oradenii prima data !!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:58. |
- Copyright 2026 4Tuning