![]() |
Re: Comunitate
sal....parca duminica asta trebuia sa ne adunam ........naspa faza ca nu am putut !!!nu am masina ,doar datori si nu vreau sa fac tuning ......dar trebe sa imi iau o dacie!!! :)))
|
am uitat !Id de mess: eryk_1800 ,0788884713 si am si eu o caoja de peugeot ca vine vorba de masina.....si va rog sunati-ma si pe mine cind trebuie sa ne vedem pt club,cind cum si la cine trebuie sa adunam ce avem de adunat(copie buletin,bani ...etc) .
PS:bilutz ,daca vezi asta sa imi aduci o stocla de Sambuca de la Italia!!! |
bine ai venit pe forum doggy :D
|
Quote:
|
trebuie sa imi iau iara o alfa romeo ca peugeotul asta nu e de treaba ,chiar daca e 407......e de frantza !!!!! ;)))
|
doggy, bine te-ai adunat si tu pe aici :) poze cu coaja vrem!!! sorry, regula topicului :)
|
bah ..nu am ,dar am sa fac niste poze cu junghiu ....................o alfa GTA care imi da la schimb pe ea ?
intrebare: ce cum si cind cu clubul ?????? |
Quote:
si intalnirea am sa o stabilesc eu daca sunteti deacord...pe 2 duminica nu asta care vine...ailalta...la ora 19... si sa va spun si in alt fel...eu pana ajung acasa nu mai dau pe la net...asa ca...in continuare va descurcati si voi... |
3 Attachment(s)
salutare .............pun si eu niste poze cu dacia mea sper ca nu deranjeaza
|
se pare ca vrei sa scotii ceva frumos din ea, scces
|
nici o problema ab-82-dyu,poti pune pozele,daca vrei poti sa o si prezinti aici:https://forum.4tuning.ro/405-alba-iulia/43494-masina-mea.html
|
dargutz!:)
|
arata bine ptr o dacie:)...imi place
|
dyu... ?! din Aiud esti ? nu te`am vazut niciodata in Aiud :D pe unde te ascunzi ? .. sa inteleg ca nu e gata masina ? da.. oricum .. care esti .. ? poate te stiu ..
|
sigur ma sti
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning