![]() |
Re: Alfa Romeo 169
Pe alfa se folosesc ce sunt is pe fiat cel putin unele dintre motoare iar opelurile noi au aceleasi motoare, am avut o disputa cu cineva pe tema asta si intmplator am fost la reprezentanta cu respectivul si mi-au dat dreptate cei de acolo, cica momentan fuzioneaza cu fiatu...
|
Am gasit si un link http://en.wikipedia.org/wiki/JTD_engine este vorba de JTD dar se aplica si la benzinare:)
|
Italienii nu au de gand sa ii lase pe nemtii sa domine atat de usor segmentul limuzinelor hipersportive, pregatindu-se sa le faca o mega-surpiza la lansarea noului Alfa Romeo 159 GTA: un motor Ferrari!
Da, se pare ca limuzina de clasa medie a constructorului milanez va fi propulsata de motorul V8 al lui Ferrari F430, una din putinele solutii care le-ar asigura un loc la o petrecere unde mai sunt prezenti Mercedes C63 AMG, BMW M3 si Audi RS4. Evident, motorul va fi “domolit” pentru a se potrivi mai bine caracterului unei limuzine (si pentru a nu intra in concurenta cu F430), dar, data fiind puterea initiala de 490 CP, suntem convinsi ca minusul de cai putere nu va fi atat de important incat rezultatul sa scada sub cei 420 CP ai lui RS4 si M3 (C63 va fi totusi ceva mai puternic, ultimele zvonuri acordandu-i circa 475 CP). Ca si adversarii sai, 159 GTA va fi oferit atat ca sedan cu patru usi cat si ca break, insa despre aptitudinile dinamice (sustinute de prezenta tractiunii integrale) nu vom afla mai devreme de primavara anului viitor, cand este programata lansarea la Geneva. |
Quote:
|
Quote:
Or face ei eforturi da trebuie vazut daca le iese. Nu ne putem da cu parerea inca despre 159 pt ca nu are nici un an de la aparitie. Nu ma intelege gresit, alfa alaturi de aston martin mi se par cele mai frumoase masini in productie astazi, dar la alfa eu am avut o experienta oribila. Si alta mare parte in experienta mea cu alfa este calitatea execrabila a service-urilor alfa de la noi. |
3 Attachment(s)
Masina in realitate !!! Pozele sunt "de ultima ora" ! Super masina !Cu respect!
P.S:Pozele nu au fost facute de mine , am scris pe poze numelemeu asa la vraja :D |
Quote:
|
NOScox , ameer are dreptate : chiar scria de unde am luat informatiile cu propulsoarele ca sau inspirat de la Maserati Quattroporte ! Cu respect !
|
Quote:
numai bine |
Quote:
Asta ca sa nu creada cei care au sau isi vor lua o Alfa ca au un ferrari in miniatura, si sa se iste alte threaduri fara sens.(Valabil si pt Maserati) :-) Ferrari nu are legatura cu celelalte doua marci de mai sus. Adica la fel de multa cum are Veyronul cu Golful, apartin de VAG si au amandoua cutie DSG. ( nu aceeasi, evident ) |
@florin tei tu chiar crezi ca sunt poze reale alea? :| nu de alta dar si eu lucrez mai bine in photoshop decat ala care a lucrat pozele
legat de alfa: in trecut nu imi placea, 159 mi se pare geniala ca design, motoare si echipare dar nu e o masina pentru mine... sper ca si 169 sa fure ceva de la fratele mai mic |
alexSHO , pozele mi par destul de reale dar daca zici tu .. asa sa fie ! Cu respect !
|
Nu-i stress pana nu o gasim la configurator putem sta linistiti, si dupa ce o sa o putem gasi vom sta mai linistititi ca pretu o sa ne lasa cu buza umflata:)
|
Sa vedeti ce preturi au Alfele aici(irlanda/Dublin)2006-2007 ajung la 30-35mii euro..la noi te scoti altfel..nici nu nvreau sa ma gandesc cand iese asta cat o' fi una aici...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:54. |
- Copyright 2026 4Tuning